Ducu Bertzi, la zilele unei comune timişene

ducu bertzi

Timișenii s-au distrat aseară la Zilele Comunei Coșteiu, bucurându-se de un adevărat regal folcloric.

Pe scena pregătită de organizatori la Căminul Cultural au urcat membrii mai multor ansambluri folclorice din județele Caraș-Severin și Timiș, iar publicul a savurat, de asemenea, un recital de cântece bănățene susținut de renumiți ins­tru­mentiști și interpreți de mu­zică populară din Banat.

CITEŞTE ŞI: Alertă alimentară – ANSVSA publică lista produselor retrase de pe piață, suspectate că sunt infestate cu Listeria

So­liștii Carmen PopoviciDumbravă, Ghiță Călțun-Brancu, Daniela Ștefan, Iasmina Iova, dar și tinere sp­e­ran­țe ale folclorului din Coș­teiu și artiști din alte zone ale Banatului au avut grijă ca atmosfera primei seri de sărbătoare să fie cu adevărat pe gustul celor ce se mândresc cu meleagurile lor natale și tradițiile autentice.

În această seară, manifestarea continuă pe alte ritmuri, cu o Gală a Muzicii Folk în cadrul căreia locuitorii din Coșteiu se vor întâlni cu Ducu Bertzi și Constantin Neculae, Cristian Buică și Marius Bațu.

CITEŞTE ŞI: LIDL retrage două produse alimentare! Vezi avertismentul reprezentanţilor magazinului

Va fi vremea pentru… “Când so-mpărţit norocu”, “M-am îndrăgostit numai de ea” sau “Cântec şoptit”, piese care au bucurat, de-a lungul mai multor decenii, inimile românilor, iar distracţia va fi cuvântul de ordine.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *