O nouă piaţă volantă, destinată producătorilor locali

O nouă piaţă volantă a fost aprobată, aceasta fiind deschisă producătorilor şi timişenilor, sâmbăta.

Este vorba despre piaţa din Ghiroda, a cărei înfiinţare a fost votată în şedinţa de consiliu local din 20 iunie.

CITEŞTE ŞI: Alertă alimentară – ANSVSA publică lista produselor retrase de pe piață, suspectate că sunt infestate cu Listeria

„Scopul înființării pieței este valorificarea și desfacerea produselor agricole și agroalimentare locale/ tradiționale, la preț de producător și stimularea producătorilor în comercializarea produselor obținute în gospodăria proprie”, transmit reprezentanţii Primăriei Ghiroda.

CITEȘTE ȘI: MIG 21 Lancer prăbușit în fața a mii de oameni, la un miting aviatic (video)

Piaţa volantă din localitatea Ghiroda funcţionează în curtea căminului cultural, pe spaţiul acoperit din faţa scenei, între orele 08.00 – 13.00.

„Sunt aşteptaţi să participle cu produse agroalimentare producătorii agricoli individuali sau asociațiile acestora care își comercializează propriile produse, din comuna Ghiroda, precum şi din ţară, care deţin certificate de producător. Natura produselor comercializate vor fi legume, fructe și produse alimentare provenite din agricultură”, transmit reprezentanţii primăriei.

CITEŞTE ŞI: LIDL retrage două produse alimentare! Vezi avertismentul reprezentanţilor magazinului

Producătorii și cumpărătorii beneficiază de parcarea din spatele Căminului Cultural – în limita locurilor disponibile – amenajată pe o suprafață de 500 de metri pătraţi.

Grupurile sanitare disponibile publicului sunt situate în interiorul clădirii multifuncționale din cadrul bazei sportive.

CITEȘTE ȘI: Viața lui Cătălin s-a stins pe Facebook! Era la volan și stătea pe telefon, iar ultimul mesaj a fost trimis de mama acestuia

Accesul pietonal spre piața agroalimentară se face prin intrarea din Calea Victoria nr. 48.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Familia LuPulescu 7 iulie 2018
Foarte frumos și, sper, natural! Aveți și pește în bălțile din curte?
Muntean Rodica 7 iulie 2018
Ma bucur ca se deschid piețe volante, dar sunt intrigata ca nu mai exista piața volanta din Piața Traian. Era atât de utila aici, măcar o dată pe săptămână. Aveam ocazia sa luam de la producator.