Infirmiera care şi-a ucis fiul rămâne în arest

tribunal hunedoara

Infirmiera din Lupeni care la mijlocul lunii mai şi-a ucis fiul cu un cuţit de bucătărie rămâne în arest preventiv.

Tribunalul Huendoara a menţinut măsura preventivă propus[ de procurori şi a respins cererea formulată de Marika Luca privind plasarea sub control judiciar.

CITEŞTE ŞI: Alertă alimentară – ANSVSA publică lista produselor retrase de pe piață, suspectate că sunt infestate cu Listeria

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luat faţă de inculpata Luka Marika – măsură pe care o menţine. Respinge cererea inculpatei, formulată prin apărător ales, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura preventivă a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, este decizia magistraţilor hunedoreni, pronunţată în camera de consiliu.

CITEȘTE ȘI: Un Mercedes a ajuns pe liniile de tramvai, la Timișoara. Trafic blocat

De precizat că Marika Luca, femeia din Lupeni care la jumătatea lunii mai și-a ucis fiul a fost deja trimisă în judecată pentru omor. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Hunedoara, dar deocamdată nu a fost stabilit un termen de judecată.

Reamintim că la mijlocul lunii mai, după o ceartă pe care ar fi avut-o cu fiul ei, Marika Luca (58 de ani), infirmieră la Spitalul din Lupeni, a înfipt de două ori cuțitul în bărbatul în vârstă de 35 de ani, cu care s-ar fi certat adesea.

După aproximativ 12 ore, femeia a sunat la 112 și a anunțat ce a făcut. Moartea tânărului a fost violentă. Medicii legiști spun că victima prezenta două plăgi tăiate și a murit ca urmare a hemoragiei interne puternice, după ce cuțitul folosit în altercație a pătruns în plămâni și în ficat.

Bărbatul nu avea un loc de muncă, spun surse judiciare. Trăia din veniturile părinților și ar fi obișnuit să bea. Chiar de aici ar fi pornit și scandalul, ultimul pentru bărbatul de 35 de ani. Miercuri dimineaţa acesta i-ar fi cerut mamei sale bani şi apoi ar fi bruscat-o. Atunci femeia l-ar fi înjunghiat pe tânăr.

În aceeaşi locuinţă, se mai afla şi soţul femeii, care însă ar fi dormit şi nu a auzit ce s-a întâmplat, scrie informatiavj.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns