O comună din Banat îşi cinsteşte fiul care a făcut-o cunoscută în lume! Va fi inaugurată Sala de Sport „Miodrag Belodedici”. Video

O comună din Banat îşi cinsteşte fiul care a făcut-o cunoscută în lume! Va fi inaugurată Sala de Sport "Miodrag Belodedici".

O comună din Banat îşi cinsteşte fiul care a făcut-o cunoscută în lume! Va fi inaugurată Sala de Sport „Miodrag Belodedici”.

Va fi mare sărbătoare, în 5 octombrie 2023, în comuna Socol, din judeţul Caraş-Severin. Se va inaugura o super sală de sport – cum orice altă aşezare din mediul rural şi-ar dori să aibă. Ea va purta numele fostului mare fotbalist bănăţean Miodrag Belodedici, component al Generaţiei de Aur şi de două ori câştigător al Cupei Campionilor Europeni (Steaua Bucureşti – 1986 şi Crvena Zvezda – 1991).

Sala oferă condiții extrem de bune de joc, pentru diferite discipline, şi are tribune cu scaune pentru 100 de spectatori. Vestiarele, toaletele şi spaţiile tehnice sunt moderne. Este, spun oamenii locului, cea mai frumoasă sală de sport multifuncțională din Clisura Dunării, fiind recepționată pe data de 30 august.

În ziua inaugurării – cum altfel, decât şi cu fotbal? – la Socol sunt aşteptaţi foşti colegi ai lui „Belo”.

„Am început pe 6 februarie lucrările propriu-zise. Ordinul de începere a fost dat pe 30 ianuarie 2023 pentru construirea unei săli de sport la Socol. Este vorba despre o sală de sport multifuncțională cu 102 locuri în tribune. Investiția se ridică undeva la un milion de euro, finanțare obținută prin CNI. Dar avem și noi partea noastră de cofinanțare din bugetul local pentru utilități: apă, canal, curent trifazic. Toate acestea ajung undeva la 150 de mii de lei”, declara primarul Olgița Ghiță, cu două luni în urmă, citat de reper24.ro.

Numele pe care îl poartă noul edificiu, „Sala de Sport Miodrag Belodedici – Socol“, face cu adevărat cinste legendarului jucător român de etnie sârbă, unul dintre cei mai modeşti şi apreciaţi sportivi bănăţeni.

CITEŞTE ŞI: Luptătorii timişoreni, din nou la înălţime!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O comună din Banat îşi cinsteşte fiul care a făcut-o cunoscută în lume! Va fi inaugurată Sala de Sport „Miodrag Belodedici”. Video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *