O alarmă le dă dureri de cap timișorenilor din Calea Lipovei

De câteva luni, mai mulți timișoreni care locuiesc în zona Calea Lipovei sunt terorizați de o… alarmă. Montată probabil defectuos la una dintre societățile comerciale care funcționează pe artera principală, alarma se activează după reguli neștiute, indiferent că e zi sau noapte.

Cei care locuiesc în zona respectivă spun că e vorba de alarma de la Banca BRD. Întrebați, angajații acesteia au negat însă. Au recunoscut doar că la începutul lunii au avut o problemă cu alarma care s-a autodeclanșat, însă au afirmat că acesta a fost singurul incident.

Peste 2.200 de parcele pentru case, disponibile lângă Timişoara

Ca toate instituțiile de acest gen, banca are încheiat un contract cu o firmă de pază, ai cărei angajați ar trebui să se deplaseze la fața locului ori de câte ori sună alarma. Acest lucru nu se întâmplă însă, probabil aceștia știind că nu e vorba de un eventual hoț, ci de un senzor buclucaș.

EXCLUSIV! 20.000.000 de euro pentru ideea unui primar din Timiş

Dacă nu va fi remediată problema, cetățenii deranjați de zgomotul asurzitor care le tulbură somnul în toiul nopții sau în weekend pot face reclamație la Secția 5 Poliție.

2 Comments
Eu stau in Lipovei si nu stiu cine este JOSAN :)))))) o fi sefu curtii din spate, a garajului poate.... Interlopii p**ii....
Kiki 06/08/2016
Dar ce face seriful Josan,el parca stiu eu stapan pe cerul si pamanutl cartierului Lipovei....