Numbeo: Calitatea vieții este mai bună în Timișoara decât în Barcelona, New York, Londra sau Paris

Numbeo: Calitatea vieții este mai bună în Timișoara decât în Barcelona, New York, Londra sau Paris

Există patru orașe din România în Indexul Calității Vieții 2019 publicat de baza de date globală Numbeo, iar Cluj-Napoca este cel mai bine cotat dintre acestea, conform spynews.ro.

Capitala țării, Bucureşti, se află pe locul 168, din 226. Așadar, Cluj Napoca are cea mai bună calitate a vieții și aici se respiră cel mai curat aer din Europa.

Cluj Napoca este cunoscut drept orașul cu cea mai înaltă calitate a vieții din România. Acest oraș ocupă locul 106 din 226 de orașe din întreaga lume, potrivit celui mai recent Index Numbeo mondial.

Prin urmare, potrivit indexului, Cluj-Napoca depășește orașe din România, precum Timișoara (126), Iași (143) și București (168), dar și unele orașe mari din întreaga lume precum Toronto (110), Bruxelles (111), Madrid. (112), Los Angels (113), Seul (124), Barcelona (135), New York (140), Londra (163), Paris (164).

CITEȘTE ȘI: Ultimele două zile în care Timișoara ar putea scăpa de o nouă iarnă de coșmar. Termenul-limită pentru achiziționarea certificatelor verzi pentru Colterm este 30 aprilie

Pentru acest clasament s-au luat în considerare următorii factori: poluarea și clima, timpul petrecut de localnici în trafic, siguranța, sănătatea, dar și costul vieții.

Cluj Napoca este al patrulea oraș ca populație din România.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *