Noi tehnologii produse la fabrica de componente electronice Continental Automotive din Timișoara

Un instrument de bord digital de ultimă generație, care sprijină șoferul cu setări și informații de bază despre viteză, starea combustibilului, navigare și în plus include un sistem multimedia se numără printre produsele care au început să fie produse la Timișoara de compania Continental. Este doar unul dintre multiplele noi tehnologii dezvoltate de companie în capitala Banatului. Apariția generațiilor tot mai inovatoare de componente determină o extindere semnificativă a portofoliului său de produse. Acest lucru este posibil și prin implementarea tehnologiilor industriei 4.0, care contribuie la o calitate ridicată a acestora. Față de modelele mai vechi, dele din noua generație permit afișarea unor notificări personalizate, adaptate în funcție de cerințele șoferului. Totodată, se poate vizualiza și o hartă a sistemului de navigaţie, informații despre recunoașterea indicatoarelor rutiere, viteza de rulare, timpul total aflat la volan și alte date folositoare conducătorului auto.

În categoria dispozitivelor care asigură un condus mai ușor și oferă confort șoferului se încadrează și unitatea de afișare (Head-up Display), proiectat exact pe parbrizul mașinii. Pe lângă informațiile esențiale, precum viteza, consumul, avertizări de trafic, distanța până la următorul viraj, noua generație deține o calitate îmbunătățită a informațiilor, astfel încât șoferului îi va fi mai simplă orientarea în trafic și perceperea vehiculelor care se află în apropierea sa.

”Centrul de producție de componente electronice Continental Automotive din Timișoara are o gamă diversă de produse pe care o extindem de la o generație la alta, evoluează în mod activ și cuprinde inovații care fac viața conducătorului auto și a pasagerilor mai ușoară. Conducem industria automotive către un nou nivel de inovație prin tehnologiile și produsele de top pe care le fabricăm și care aduc un plus de siguranță și confort. Implicarea, determinarea și ambiția sunt punctele forte ale angajaților noștri, iar succesul calității produselor se află în mâinile lor“, susține Dr. Ralf Luchs, directorul facricii de componente electronice Continental din Timișoara.

Sistemul de control al amortizării este un alt produs de generație nouă, fabricat în Timișoara, care are o importanță majoră în cadrul sistemelor de siguranță a vehiculelor, la care echipa Continental lucrează cu pasiune. Acesta oferă un grad mai eficient de stabilitate și siguranță prin detectarea suprafeței drumului cu ajutorul unor senzori. Pentru a menține dinamica și durabilitatea laolaltă, unitatea de amortizare are încorporat aluminiu de rezistență ridicată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns