Noi migrene pentru Ionuț Popa: „Dacă vom câștiga, ne putem gândi la play-off”

După două săptămâni de ”pauză tricoloră”, alb-violeții lui ACS Poli Timișoara revin astăzi pe gazon pentru a susține primul meci din returul actualei ediții. Începând cu ora 18, ei se vor afla față în față cu fotbaliștii Concordiei Chiajna, o echipă care în ultimele etape s-a dovedit o nucă extrem tare pentru orice adversar.

Așadar nu va fi doar un simplu joc de gleznă pentru bănățeni, care se confruntă și de această dată cu probleme de efectiv. Cu Țigănașu și Șeroni suspendați și Cânu accidentat, Ionuț Popa se vede nevoit să improvizeze în partida din această după-amiază pentru a rămâne în cărțile participării în play-off.

Citeşte şi: Violetul Timișoarei a diluat roșul… enervant al Aradului (video)

„Noi îl considerăm cel mai important meci din retur. Dacă vom câștiga, ne putem gândi la play-off, iar dacă vom pierde ne vom putea lua gândul de la clasarea printre primele șase echipe ale acestui tur. Din păcate, și la acest joc vom fi nevoiți să facem unele improvizații. Am jucat cu un fundaș în atac, acum voi fi nevoit să evoluez cu un atacant în linia de apărare”, a spus Ionuț Popa.

Partida de astăzi va fi transmisă în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns