Noi investiții în județul Timiș prin programul ”Anghel Saligny”

Noi investiții în județul Timiș prin programul ”Anghel Saligny”

Noi investiții în județul Timiș prin programul ”Anghel Saligny”

50 de noi investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, ca urmare a semnării contractelor de către ministrul Adrian-Ioan Veștea și beneficiarii proiectelor.

”După cum ne-am propus, primim în fiecare săptămână, la sediul Ministerului Dezvoltării, aleși locali din toată țara, pentru semnarea de noi contracte care vizează investiții mult așteptate pentru cetățeni. Cu fiecare proiect pe care-l finanțăm, creștem calitatea vieții oamenilor din toate județele țării”, a precizat ministrul dezvoltării.

CITEȘTE ȘI: Administrația Fritz ia măsuri care îngreunează și mai mult traficul din Timișoara

Contractele, în valoare totală de 485.542.899,36 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, amenajarea trotuarelor, acostamentelor, rigolelor carosabile și a podețelor, precum și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare.

Pe lista celor 50 de investiții se află comuna Ghilad și municipiul Lugoj.

Astfel, în localitățile Ghilad și Gad, se va extinde și reabilita sistemul de alimentare cu apă, prin Programul ”Anghel Saligny” fiind alocată suma de 11.250.000 de lei.

Totodată, la Lugoj va fi reabilitat podul de fier peste râul Timiș, Guvernul urmând să acorde pentru această lucrare 15.153.149,90 de lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *