Tronsonul 2 al DJ691 aproape de finalizare, anunță Alin Nica

Tronsonul 2 al DJ691 aproape de finalizare, anunță Alin Nica

Tronsonul 2 al DJ691 aproape de finalizare, anunță Alin Nica

Lucrările la tronsolul 2 al DJ691 vor fi terminate la timp, până la sfârșitul lunii, spune Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Pe porțiunea dintre SOCAR – DN Centură Timișoara este așternut stratul de legătură de binder pe ambele părți, se circulă pe 4 benzi.

Pe sectorul DN Centură Timișoara-intersecția cu CF din Giarmata-Autostrada A1 au fost realizate în întregime straturile de anrobat bituminos și cel de legătură din binder; stratul de uzură este realizat în proporție de 95% (mai puțin sectorul de trecere la nivel cu calea ferată).

Totodată, breteaua de legătură cu autostrada A1 este realizată la nivel de strat de uzură, iar bretelele de legătură cu DN CT pe partea stângă sunt realizate la nivel de strat de legătură din binder, pe dreapta s-a trecut la stratul de uzură din MAS 16.

Sensurile giratorii de la km 12+490 și km 10+915 Giarmata, km 10+185, precum și cele de la km 9+697 și km 7+912 sunt finalizate la nivel de borduri și pavaj; iar la sensul giratoriu de la km 6+600 la intersecția cu DNCT, se lucrează în vederea aducerii acestuia în parametrii impuși prin avize.

CITEȘTE ȘI: Noi investiții în județul Timiș prin programul ”Anghel Saligny”

”Pe toată lungimea tronsonului 2 se poate circula în cea mai mare parte pe 4 benzi. Planul pentru executarea marcajelor provizorii este depus spre avizare la IPJ Timiș, urmând ca, de săptămâna viitoare, să înceapă realizarea acestora”, transmite Nica.

Totodată, pe pista de biciclete s-au montat bordurile și s-a realizat parțial stratul de balast pe o lungime de cca 7.000 m; s-a turnat stratul din beton pe o lungime de cca 3.100 m; s-a turnat stratul de mixtură asfaltică BA8 pe o lungime de cca 2.000m.

Sursa foto: captură video


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *