Noi artere cu mai multe benzi şi sensuri giratorii, la Timişoara. Pasajul Solventul, gata în 2019

bulevardul sudului

La nivelul Primăriei Timișoara se lucrează intens pentru demararea, cât mai degrabă în acest an, a mai multor proiecte de anvergură.

„2018 va fi un an în care ne-am propus, de asemenea, să facem foarte multe. Vor fi tot proiecte mari, dar cu deranj mai mic. Vom face Pasajul Solventul, care se află într-o zonă unde nu vom deranja pe nimeni, doar ne vom trezi că în 2019 vom merge la inaugurare.

Citeşte şi: Timişeni din localităţi prospere îşi părăsesc casele! Ciorile, șobolanii și duhoarea gunoiului le fac viaţa de nesuportat

De asemenea, vom începe două noi poduri peste Bega, primele după 50 de ani. În ceea ce privește reparațiile capitale la podurile existente, vor fi deschise lucrările la Dragalina și Eroilor, dar le vom organiza în așa fel încât perturbarea să fie cât mai mică. La toate podurile care vor avea parte de reparații capitale, vom extinde partea carosabilă la patru benzi.

Citeşte şi: Socrul timişorean al lui Ştefan Bănică Jr. câştigă într-un an cât ginerele într-o oră

De asemenea, vor fi extinse la patru benzi Bulevardul Sudului și strada Mareșal Constantin Prezan și vor fi amenajate în zona respectivă două sensuri giratorii”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Citeşte şi: Mobilizare fără precedent într-o comună de lângă Timişoara

Deocamdată, se află în studiu posibilitatea lărgirii cu încă o bandă a străzilor Cluj și Arieș, aceasta urmând să fie dedicată exclusiv transportului în comun, pentru a asigura o mai bună fluiditate dar și predictibilitate pentru troleibuzele și autobuzele care trec prin zonă.

Citeşte şi: Pepiniera de genii. Un sat din Timiş are 74 de intelectuali

De asemenea, în acest an vor lua startul lucrările la cele două complexuri sportive cu terenuri multifuncționale și bazine de înot în cartierele Lipovei și Buziașului.

Citeşte şi: Unii procurori din Timiş s-au obişnuit să denatureze adevărul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Noi artere cu mai multe benzi şi sensuri giratorii, la Timişoara. Pasajul Solventul, gata în 2019

  1. Cei care nu-l „prefera” pe Robu au vreo alta solutie pt viitoarele alegeri? Singura alternativa absolut dezastruoasa este un pesedist.

Lasă un răspuns