Mobilizare fără precedent într-o comună de lângă Timişoara

Dumbravita 4

Mobilizare fără precedent într-o comună de lângă Timişoara. „Suntem un grup de voluntari care dorim să facem curățenie (să adunăm peturi, plastic, sticle) în Dumbrăvița. Nu suntem organizați într-o asociație, nu suntem afiliați politic, pur și simplu dorim să facem asta pentru că așa credem noi că este de cuviință”.

Aşa se prezintă, pe o cunoscută reţea de socializare, membrii comunităţii intitulate „Dumbrăviţa curată”, care se pregătesc din vreme pentru o acţiune care va avea loc în amintita comună timişeană sâmbătă, 3 martie.

Concret, ei mobilizează populaţia cu îndemnul „Să facem Dumbrăviţa frumoasă, ca la noi acasă” şi postează imagini de dată recentă care demonstrează fără putinţă de tăgadă că anumite zone ale localităţii chiar au nevoie de igienizare şi cosmetizare.

„Pe 3 martie, facem curățenie în toata comuna într-o singură zi! Ia-ți familia și prietenii și hai la curățenie! Întâlnirea cu coordonatorii zonali se va face la ora 9 în următoarele puncte:

Strada Constructorilor, colț cu Pădurea Verde; strada Fervenția, capătul dinspre Pădurea Verde; strada Nicolae Bălcescu, înspre Pădurea Verde; bulevardul Ghioceilor, colț cu Pădurea Verde; strada Veneția, lângă Kaufland; Strada Socului, la intersecția cu Tristan Tzara (în spate la Hornbach); strada Fervenția II, la intersecția cu Ştefan Luchian şi Arinului; bulevardul Ion Creangă, la intersecția cu Strada Simfoniei; strada Mureş, intersecţia cu Simfoniei; benzinaria Socar.

Vom asigura instructaj, mănuşi de unică folosinţă și saci din plastic. Recomandăm participanților să se prezinte cu un echipament adecvat (bocanci, ghete, cizme de cauciuc) şi să aibă la ei apă şi mâncare. Până la data acţiunii pot apărea însă şi modificări ale punctelor de întâlnire”, subliniază organizatorii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Mobilizare fără precedent într-o comună de lângă Timişoara

Lasă un răspuns