Noi contacte de afaceri între Timişoara şi Zrenjanin

timisoara misiune sarbi

Un nou pas în direcţia întăririi relaţiilor de afaceri româno-sârbe a fost făcut de o delegație de afaceri a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș care a participat, zilele trecute, la o misiune economică la Zrenjanin, în Serbia, cu ocazia celei de-a treia ediții a Târgului Internațional ZR-BizNet.

Evenimentul s-a adresat companiilor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea și dezvoltarea afacerilor și investițiilor la nivel interregional și transfrontalier.
La evenimentul expoziţional, desfăşurat pe o suprafață de peste 1.500 de metri pătraţi, au luat parte peste 100 de companii din toate regiunile Serbiei, dar și din Bosnia-Herțegovina, Muntenegru și România.

CITEȘTE ȘI: Forţa de muncă asiatică dă peste cap calculele muncitorilor timişeni

Reprezentanții firmelor timișene și-au prezentat oferta de produse și servicii atât individual, cât și în standul colectiv al CCIAT, spaţiile fiind puse la dispoziție în mod gratuit de către organizatorii sârbi. Reprezentanţii firmelor timișene au participat inclusiv la discuții directe, unde au stabilit contacte de afaceri în domenii de interes reciproc.

În cadrul programului conex au fost organizate prezentări de firmă și seminarii pe teme de interes: antreprenoriatul feminin, piața muncii, digitalizarea etc. Totodată, târgul produselor meșteșugărești a atras un numeros public vizitator. Manifestarea expozițională a fost organizată de Municipalitatea Zrenjanin, Camera Regională de Comerț și Industrie Zrenjanin, Asociația Generală a Antreprenorilor și Uniunea Patronală din Zrenianin.

Prezența CCIA Timiș și a firmelor timișene la această manifestare expozițională, derulată anterior sub denumirea INOCOOP, este una tradițională, de peste 20 ani, și a condus de-a lungul vremii la stabilirea de numeroase contacte de afaceri directe, dar și la inițierea de proiecte europene transfrontaliere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns