Scene de film polițist, pe un drum din vestul țării. Cum s-a terminat urmărirea unor hoți de lemne

hoti lemne

Scene desprinse din filmele poliţiste, aseară, între Hunedoara şi Caraş-Severin. Poliţiştii au oprit în trafic pe DN 68, la Zeicani, o autoutilitară încărcată cu material lemnos. Cei doi bărbaţi din interiorul autovehiculului nu au putut prezenta documente, la solicitarea oamenilor legii, nici de identitate şi nici pentru transport, motiv pentru care le-au cerut să-i însoţească la secţia de poliţie. Numai că, şoferul în loc să meargă spre Poliția din Hațeg a plecat în altă direcție, spre județul vecin, Caraș-Severin. Întâmplarea s-a încheiat cu o urmărire ca-n filme, pe șosea, și apoi, pe un câmp.

CITEȘTE ȘI: Ministerul de Externe a lansat o atenționare de călătorie. Vânt puternic, căderi de grindină și ploi torențiale

Autoutilitara a fost trasă pe dreapta aseară, în jurul orei 21:00, de poliţişti ai Secţiei de Poliţie Rurală Haţeg care efectuau o acţiune în trafic. La solicitarea poliţiştilor, conducătorul autoutilitarei a precizat că nu deţine asupra sa niciun document (personal sau al autoutilitarei). În autoutilitară se mai afla un tânăr (care a declarat, de asemenea, că nu are actul de identitate asupra sa). Conducătorul auto a recunoscut că transportă material lemnos fără documente legale, motiv pentru care i s-a solicitat de către poliţişti să se deplaseze cu autoutilitara la sediul Poliţiei Oraşului Haţeg, în vederea luării măsurilor legale. Conducătorul auto a pornit autoutilitara, însă a plecat de la faţa locului în direcţia judeţului Caraş-Severin, fiind urmărit de echipajul de poliţie”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara, notează realitateadehunedoara.net

Pe raza localităţii Bucova, judeţul Caraş-Severin, autoutilitara a fost oprită, iar cei doi bărbați au fugit pe un câmp. Autoutilitara cu material lemnos a fost transportată la sediul Poliţiei Oraşului Haţeg, în vederea continuării cercetărilor, au mai informat polițiștii. În această dimineață, cei doi bărbați, unul de 27 de ani, iar celălalt de 35 de ani, ambii din comuna Băuţar, au fost conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Haţeg, pentru cercetări. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru tăiere ilegală şi furt de material lemnos, fiind aplicată o sancțiune contravenţională pentru transportul materialului lemnos fără documente legale. Totodată, s-a luat și măsura confiscării materialului lemnos.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Scene de film polițist, pe un drum din vestul țării. Cum s-a terminat urmărirea unor hoți de lemne

  1. Cum ramane cu hoti si excrocii din conducerea tarii care si-au luat dreptul de jmecher de la austriacul ala jegos si de la altii de pe la noi care au taiat mii de hectare de padure.Pe acestia nu-I prinde nimeni?

Lasă un răspuns