Nicolae Robu lansează pe Facebook o bombă: biruri locale mai mari în 2019

nicolae robu 16

Probabil pentru că mărirea taxelor locale din 2019 nu e una dintre cele mai plăcute veşti pentru timişoreni, primarul Nicolae Robu a dorit, ca în multe alte rânduri când şi-a anunţat deciziile, s-o testeze pe fanii săi de pe reţeaua de socializare Facebook.

În paranteză fie spus, nici aceştia nu au fost pra încântaţi de idee şi rămâne de văzut cum vor reacţiona ceilalţi timişoreni pe care-i va arde la buzunar majorarea anumitor dări către municipalitate.

CITEȘTE ȘI: Polițist lovit cu toporul în cap!

Cine-i de vină? Guvernul PSD-ALDE, în viziunea primarului Robu, căci coaliţia respectivă ar lua Timişoarei 57 la sută din banii încasaţi la nivel local.

„Majoritatea covârşitoare a timişorenilor vor plăti în 2019 aceleaşi taxe locale ca în 2018! Doar proprietăţile aducătoare de venituri vor fi puse la o fiscalitate mai mare!

Taxa pe mașini crește, dar derizoriu pentru 92 la sută din posesori, mai precis pentru cei cu mașini cu capacitatea sub 2.000 cmc.

CITEȘTE ȘI: 400 de tone de cupru furate din vestul țării

Astfel: cei cu mașini sub 1.400 cmc plătesc mai mult cu doar 2,5 lei pe lună; cei cu mașini între 1.400 cmc și 2.000 cmc plătesc mai mult cu doar 7,5 lei pe lună. Cei cu mașini cu capacități mai mari de 2.000 cmc vor plăti în plus sume mai mari”, susţine Robu, în postarea sa de pe Facebook ce anunţă, mai mult ca sigur, o hotărâre de consiliu local în acest sens.

CITEȘTE ȘI: Blocuri noi, metehne vechi, la Timișoara

Zeci de măreţe ctitorii, anunţate pentru anul viitor!

El mai promite, tot în textul respectiv, că banii colectaţi în plus de la localnici vor fi folosiţi numai pentru investiţii şi enumeră o sumedenie de obiective la care se va lucra „pe teren”, după propria-i expresie, în 2019: pasajul Solventul; pasajul Consiliul Europei; Podul Jiul; Podul Ilsa; Podul Dragalina – reabilitare cu lărgire (deja în derulare); Podul Eroilor -reabilitare cu lărgire (deja în derulare); Podul Mihai Viteazul -reabilitare cu lărgire (încă neîncepută); Calea Bogdăneștilor -reabilitare/modernizare; Bd. Cetății – reabilitare/modernizare; Str. Gării – reabilitare/modernizare; Inelul 4: str. Grigore Alexandrescu (de pe Calea Torontalului până pe Calea Lipovei), str. Constructorilor (de pe Calea Lipovei până la UMT), str. Măcin, str. Avram Imbroane, str. Aleea Pădurea Verde, str. Behela, str. Ștrandului; Str. Mareşal Constantin Prezan – lărgire la patru benzi; Bd. Sudului – lărgire la patru benzi; Parcări supraetajate în cartierele Calea Martirilor și Calea Lipovei; corpuri noi la Școala Generală nr. 30; clădire cu demisol, parter și şase etaje (deja în construcție) la Spitalul de Copii (etapa finală); clădire cu parter și şase etaje la Spitalul Municipal; maternitate cu parter și şase etaje la Spitalul Municipal; reabilitări și extensii la Spitalul de Boli Infecțioase (deja în derulare); un complex sportiv și de agrement în Calea Lipovei; un complex Sportiv și de Agrement în Calea Buziașului; reabilitarea și supraetajarea unei clădiri istorice pe str. Vasile Alecsandri (deja în derulare); parcare subterană în față la Hotel Central; Piața Victoriei – înnoire rețele de utilități și repavare cu piatră naturală; Reabilitare/extindere piste de biciclete. „Dacă apreciați abordarea, dați Like. Dacă nu apreciați abordarea, postați ceva hate-ăreală. În ambele cazuri, dați Share / Distribuie”, afirmă Nicolae Robu în comunicatul său neoficial de pe pagina proprie de Facebook.
premii renasterea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Nicolae Robu lansează pe Facebook o bombă: biruri locale mai mari în 2019

  1. Mariti taxele oamenilor sa puteti plati salariile triplate ale angajatilor primariei….rusine asta este primar liberal? Nu mai votati Robu niciodata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *