Simpozion la LPS Banatul

LPS Banatul Timisoara

Consiliul Judeţean Timiş, Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş şi Liceul cu Program Sportiv „Banatul” Timişoara organizează simpozionul naţional „100 de ani de educaţie prin sport şi pentru sport”.

Ediţia cu numărul nouă a evenimentului se va desfăşura în perioada 23-29 noiembrie la instituţia de învăţământ de lângă stadionul „Dan Păltinişanu”. Deschiderea va avea loc vineri, la ora 15.

Scopul acestui simpozion este acela de a realiza un schimb de experienţă la nivel naţional între profesorii de educaţie fizică şi antrenori privind metodele de dezvoltare complexă a personalităţii elevilor prin activităţile sportive şi de formare a competenţelor-cheie obţinute prin educaţie fizică şi sport privind integrarea socială şi profesională.

Se vor pune în discuţie aspecte importante ale educaţiei fizice şi sportului şi ale sportului şcolar de performanţă în cei o sută de ani de la înfăptuirea Marii Uniri.

Printre invitati se numără Doina Moţ, maestru emerit al sportului, Adrian Nagel, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii de Vest Timişoara, Adrian Tal, directorul DJST Timiş, Mihai Costa, de la biroul sport-cultură al Primăriei Timişoara, şi Constantin Osain, inspector şcolar la ISJ Timiş.

În acest an, proiectul are şi o secţiune pentru elevi, un concurs cu tematică olimpică numit „Cine ştie olimpism câştigă!”, care se va desfăşura în 28 noiembrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *