Ne deranjează! La Timişoara, dispare mobilierul urban din Piața Libertății? (Foto)

ne deranjeaza 3

Sesizarea acestui fapt ne-a făcut-o unul dintre cititorii fideli ai publicației noastre. „Cu o perioadă în urmă, în Piața Libertății erau 40 de scaune și cam tot atâtea bănci, acum toate s-au împrăștiat. Unele chiar au dispărut, altele au fost duse pe unele străzi pietonale, au ajuns chiar și în Piața Victoriei. Mai mult, le folosesc și cei ce au magazine in Pța Libertății. Altele sunt distruse. Oare nimeni nu are evidența acestor materiale? La fel și pomii ornamentali din piață au o soartă tristă”, ne-a scris N.N.

CITEŞTE ŞI: Record pentru un primar din Timiș: nici o stradă asfaltată în 24 de ani de când conduce comuna!

Într-adevăr, la fața locului, mobilierul urban și arborii din Piața Libertății par destul de neglijate și poate că nu ar strica puțină supraveghere din partea autorităților până nu sunt distruse de-a binelea.

Vă reamintim că „Renaşterea bănăţeană” a inaugurat rubrica „Ne deranjează!”. Cetăţenii Timişoarei şi ai celorlalte localităţi timişene, dar şi cei ai judeţelor limitrofe (Caraş-Severin, Hunedoara şi Arad – aria de difuzare a ziarului) ne pot semnala aspecte supărătoare din viaţa cotidiană.

CITEŞTE ŞI: S-a întâmplat în Timiş: nişte băieţi deştepţi au dat un tun de sute de mii de euro, iar procurorii au ţinut dosarul şapte ani în sertar, până s-au prescris faptele

Sesizările – constând în câteva rânduri şi cel mult trei imagini concludente – trebuie trimise pe adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea Pentru rubrica „Ne deranjează!”.

Redacţia îşi rezervă dreptul de a selecta şi publica, în ziarul tipărit şi în ediţia online, doar informaţiile pe care le consideră de interes, păstrând confidenţialitatea sursei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ne deranjează! La Timişoara, dispare mobilierul urban din Piața Libertății? (Foto)

  1. Din păcate la noi nu se mai îngrijește absolut nimic începînd de la parcuri care arată după scurt timp parcă nu s-ar fi făcut nimic, drumuri de bicicletă junglă etc.Lipsa de civilizație a unora care sunt certați să respecte un bun al tuturor mai accentuează problema semnificativ!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *