Mulțumiri din Capitală pentru Secția 1 Poliție din Timișoara

sectia 1 politie timisoara

Într-o societate în care cuvântul ”mulțumesc” se folosește din ce în ce mai rar, iar recunoștința este percepută tot mai mult ca un semn de slăbiciune, o doamnă din Capitală a ales să nu-și ascundă sentimentul de bucurie care a încercat-o atunci când un polițist al Secției 1 Timișoara a anunțat-o că i-a găsit telefonul mobil, publicând, pe pagina sa de internet, un mesaj de mulțumire.

CITEȘTE ȘI: Dumbrăvița, subiect de breaking news? Curtea de Apel Timișoara va decide dacă un bloc nou construit trebuie demolat sau nu

Aflându-se, într-un weekend, în tranzit în urbea de pe Bega, împreună cu familia, femeia și-a uitat telefonul într-un taximetru.

Abia în camera de hotel și-a dat seama că nu-l mai avea. A luat legătura cu compania de taximetre, însă, deși a scotocit prin mașină, șoferul care a transportat-o nu l-a mai văzut. A încercat să dea de urma telefonului activând și sistemul de urmărire al acestuia, pe internet, însă fără nici un rezultat. Fără speranțe prea mari, mai ales că era și sâmbătă seara, femeia s-a dus totuși la Secția 1 de poliție și a depus o sesizare. Apoi, și-a continuat drumul către o altă destinație, în afara țării, acolo unde intenționase, inițial, să ajungă cu familia sa.

CITEȘTE ȘI: Pensii majorate înainte de Paşte, noile taloane sunt la tipărit. Mărirea se va acorda retroactiv, din octombrie

Luni după-amiaza, aflându-se încă în străinătate, a fost contactată de un polițist, care tocmai îi preluase cazul, iar a doua zi, avea să afle rezultatul: telefonul i-a fost recuperat.

”Nu mi-a venit să cred cât de operativi au fost! În 24 de ore, mi-au găsit telefonul. Astfel de obiecte nu se recuperează ușor, pentru că pot fi vândute repede. Am cunoștințe care și-au pierdut sau cărora le-au fost furate telefoanele din orașe mult mai mici decât Timișoara și nu le-au mai găsit. Am fost impresionată.

CITEȘTE ȘI: Fetiţă de 5 ani, abandonată de mamă într-un apartament plin de gunoaie: „Nu ştia să vorbească, erau gândaci peste tot” (video)

Chiar dacă este un iPhone, cel mai mult mi-a părut rău după pozele salvate în el, pe care le-am făcut în ultimii trei ani”, ne-a povestit doamna Violeta Sburlea Târnoveanu. În weekend-ul următor (se întâmpla de ”mărțișor”), când a revenit în țară, telefonul i-a fost înmânat chiar de polițistul care s-a ocupat de caz.

”M-a impresionat și faptul că polițistul a venit sâmbătă seara la secție, în timpul lui liber, pentru a-mi înmâna personal telefonul. Se pun etichete pe toate categoriile socio-profesionale, dar acum m-am convins că avem și tineri potriviți în meseriile pe care le practică. Când am stat de vorbă cu domnul polițist, mi-am dat seama că își iubește profesia”, a adăugat doamna.

CITEȘTE ȘI: Incendiu violent. Un bărbat a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital

Agentul de poliție Ovidiu Rădulescu, cel care a i-a redat femeii încrederea în profesionalismul oamenilor legii, a activat, până nu demult, la poliția din Râmnicu-Vâlcea. S-a transferat la Secția 1 din Timișoara abia în luna ianuarie a acestui an, dar acest fapt, de a se afla într-un oraș aproape necunoscut, nu l-a împiedicat să rezolve cu succes sarcinile și cazurile care i-au fost încredințate până în prezent. ”Pentru mine, ca de altfel, și pentru colegii mei, sunt importante reacțiile pozitive pe care le primim de la oameni.

Mulți spun că este de datoria noastră, și au dreptate, să ne facem treaba bine, dar atunci când cineva îți mulțumește, așa cum s-a întâmplat și cu doamna din București, îți dă un sentiment de încredere mai mare. Noi ne facem la fel meseria, depunem aceleași diligențe în toate cazurile care ne sunt încredințate. Uneori, însă, rezultatele nu sunt cele scontate.

Dar de fiecare dată când ne îndeplinim cu succes îndatoririle, domnul comisar Tilca, șeful nostru, ne felicită. Este important pentru noi să știm că munca noastră a fost apreciată”, a precizat agentul de poliție.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mulțumiri din Capitală pentru Secția 1 Poliție din Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *