Momente de panică la Jocurile Olimpice: Nina O’Brien, ”accidentare horror”! Primele informații despre starea americancei

Momente de panică la Jocurile Olimpice: Nina O’Brien, ”accidentare horror”

La Jocurile Olimpice, cu doar două porți înainte de final, Nina O’Brien a pierdut controlul după ce s-a atins de o poartă și a căzut. Sportiva a suferit și o accidentare catalogată drept ”horror” de New York Post, la piciorul drept, pe care l-a prins sub ea în căzătură și s-a îndoit.

Accidentarea Ninei O’Brien a provocat panică în rândul celor prezenți la locul indicidentului, care au fost surprinși acoperindu-și fețele cu mâinile.

CITEȘTE ȘI: 60 de resorturi de schi și snowboard din țară fac petiție pentru introducerii vacanței de iarnă în viitorul an școlar

Nina O’Brien era considerată a doua cea mai bună reprezentantă a Statelor Unite ale Americii în proba de slalom uriaș de la Jocurile Olimpice, după Mikaela Shffrin, care a fost, însă, descalificată.

Primele informații despre starea Ninei O’Brien

Un purtator de cuvând al Federației de Schi din Statele Unite ale Americii a declarat, pentru sursa citată anterior, că Nina O’Brien este conștientă și capabilă să răspundă stimulilor.

”Ea este foarte puternică, e o luptătoare. A fost îngrijorată doar pentru că s-a întârziat cursa și a întrebat cât de repede a schiat”, a spus purtătorul de cuvânt.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns