Minoră specialistă în furturi

Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată telefonic de către angajata unei farmacii din localitate cu privire la faptul că a surprins o tânără care a încercat să sustragă bani din casa de marcat.

Ajunși la faţa locului, poliţiştii au identificat o minoră în vârstă de 17 ani, din municipiu, cu privire la care au stabilit că a intrat în incinta farmaciei sub pretextul achiziţionării de lapte-praf, dar când s-a aflat în dreptul casei de marcat, profitând de faptul că farmacista a plecat în magazia unităţii să îi aducă produsul comandat, a sustras 545 lei din sertar.

CITEȘTE ȘI: Imagine de groază: Zeci de animale moarte pe un câmp

Minora a ascuns suma sustrasă în mâneca gecii cu care era îmbrăcată, însă a fost observată de un martor aflat în incintă, care a ajutat-o pe farmacistă să o reţină, până la sosirea agenţilor de poliţie.

CITEȘTE ȘI:La concurență cu studiourile de la Hollywood, laboratoarele DSP Timiș au creat un nou erou: SUPERDOCTORIȚA!

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt, cercetările continuând în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a minorei, care nu s-a aflat la prima sa abatere.

Aceasta se afla sub măsura controlului judiciar, după ce a fost reţinută pentru 24 de ore de poliţiştii petroşăneni ca urmare a faptului că a sustras din locuinţa unui bărbat din Petroşani bijuterii din aur în valoare de 10.000 lei, profitând de faptul că uşa de acces nu era asigurată.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns