Minoră specialistă în furturi

Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată telefonic de către angajata unei farmacii din localitate cu privire la faptul că a surprins o tânără care a încercat să sustragă bani din casa de marcat.

Ajunși la faţa locului, poliţiştii au identificat o minoră în vârstă de 17 ani, din municipiu, cu privire la care au stabilit că a intrat în incinta farmaciei sub pretextul achiziţionării de lapte-praf, dar când s-a aflat în dreptul casei de marcat, profitând de faptul că farmacista a plecat în magazia unităţii să îi aducă produsul comandat, a sustras 545 lei din sertar.

CITEȘTE ȘI: Imagine de groază: Zeci de animale moarte pe un câmp

Minora a ascuns suma sustrasă în mâneca gecii cu care era îmbrăcată, însă a fost observată de un martor aflat în incintă, care a ajutat-o pe farmacistă să o reţină, până la sosirea agenţilor de poliţie.

CITEȘTE ȘI:La concurență cu studiourile de la Hollywood, laboratoarele DSP Timiș au creat un nou erou: SUPERDOCTORIȚA!

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt, cercetările continuând în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a minorei, care nu s-a aflat la prima sa abatere.

Aceasta se afla sub măsura controlului judiciar, după ce a fost reţinută pentru 24 de ore de poliţiştii petroşăneni ca urmare a faptului că a sustras din locuinţa unui bărbat din Petroşani bijuterii din aur în valoare de 10.000 lei, profitând de faptul că uşa de acces nu era asigurată.

0 Comments

No Comment.