160.000 de euro în șapte zile

amenda rutiera

Polițiștii Serviciului Rutier Arad, împreună cu polițiștii din cadrul tuturor orașelor din județ au desfășurat, săptămâna trecută, o acțiune de amploare pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

CITEȘTE ȘI: Imagine de groază: Zeci de animale moarte pe un câmp

În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost aplicate 2.006 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 741.000 de lei.

Dintre acestea, 589 de procese verbale de contravenție au fost întocmite pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 21 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 16 pentru neacordarea priorității de trecere autoturismelor, 230 pentru abateri ale pietonilor, 55 pentru abateri ale bicicliștilor.

CITEȘTE ȘI: La concurență cu studiourile de la Hollywood, laboratoarele DSP Timiș au creat un nou erou: SUPERDOCTORIȚA!

Au fost reținute 83 de permise de conducere și 48 de certificate de înmatriculare, fiind întocmite 17 dosare de cercetare penală pentru infracțiuni la regimul circulației (conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului).

premii renasterea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “160.000 de euro în șapte zile

  1. am inteles cum sta treaba cu actiunile astea la care se raporteaza mari realizari contraventionale….in cateva ore dintr-o saptamana…dar pot aceeasi bravi aparatori ai ordinii publice sa comunice de ce prin centrul Dumbravitei tot a treia masina e un tir de 20-30 de tone,in orice sens de mers si,culmea,desi echipajul cu radar sta la panda in acelasi centru,nimeni,dar absolut nimeni nu a oprit vreun astfel de tir sa intrebe soferul ce cauta pe acolo,când restrictia,de pe indicatoare macar,e de 7,5 tone…Ba aceleasi tiruri,cand ploua,mai si stropesc radarul….Acelasi regim si pe str.G.Alexandrescu,intre Calea Aradului si Calea Torontalului…nici tipenie de rutiera,Sectia 5 sau macar Politie locala…dar semnele stau semete la ambele capete de drum….Sa intelegem ca pe aceste sectoare inca nu e momentul unei actiuni?Asteptam cu nerabdare sa vedem când va fi acel moment…

    1. Asa e, nu mai vorbim de viteza lor. Mergeam cu 50 km/h si venea din urma un TIR cu mult mai mult, nu ne depășește , ca sa nu se urce pe noi, am accelerat. Imediat sirena, mașina poliției in trombă dupa noi. Amenda. Si de TIR, nimic. I am zis si m-a amenințat . Asta e ! Mai ai si matricolă straina…ai 💩.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *