Mii de timișoreni fără apă caldă și încălzire, din cauza unor defecțiuni la rețeaua de termoficare

Defecțiune majoră! Mii de locuitori ai Timișoarei, de pe zeci de străzi, rămân fără apă caldă și încălzire

Mii de timișoreni fără apă caldă și încălzire, din cauza unor defecțiuni la rețeaua de termoficare!

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, Colterm va întrerupem furnizarea apei calde de consum și încălzirii în ziua de miercuri, 06.12.2023, de la ora 9ºº la ora 14ºº, la punctul termic 38. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: C-tin cel Mare – parțial, Holdelor, Martir Alexandru Chorosi, Martir Ioan Mariutac, C-tin Rădulescu Motru, Pomiculturii, în total un număr de 22 de branșamente.

În aceeași zi, în intervalul orar 9ºº – 16ºº, vor fi oprite apa caldă și încălzirea la punctul termic 49A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe următoarele străzi: Circumvalațiunii, Torontalului, Intrarea Zânelor, Brândușei, totalizând un număr de 12 branșamente.

CITEȘTE ȘI: Liberalii prezintă radiografia eșecului administrației Fritz

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *