România va primi 1,2 milioane doze de vaccin anti-COVID plătite în urmă cu 2 ani. Rafila: ”Este practic un vaccin care trebuia oricum livrat”

România va primi 1,2 milioane doze de vaccin anti-COVID plătite în urmă cu 2 ani. Rafila: ”Este practic un vaccin care trebuia oricum livrat”

România va primi 1,2 milioane doze de vaccin anti-COVID plătite în urmă cu 2 ani. Rafila: ”Este practic un vaccin care trebuia oricum livrat”.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat marţi că România are de primit 1,2 milioane de doze de vaccin anti-COVID de la Moderna, adaptate noilor tulpini, care au fost plătite în urmă „cu mai bine de doi ani”, relatează Agerpres și g4media.

CITEȘTE ȘI: Restricţii de circulaţie pe Bulevardul Cetății. Va fi afectată zona strada Gheorghe Lazăr – Calea Torontalului

„Ele au fost achiziţionate în momentul în care s-au făcut acele memorandumuri semnate de Guvern în anul 2021. Avem în momentul de faţă o singură tranşă de circa 1,2 milioane de doze de la Moderna. Este vaccin adaptat tulpinilor de acum. Este un vaccin care fusese plătit încă din anul 2020 ca şi avans la contractul iniţial. Este practic un vaccin care trebuia oricum livrat pentru că fusese plătit în urmă cu mai bine de doi ani”, a afirmat ministrul.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “România va primi 1,2 milioane doze de vaccin anti-COVID plătite în urmă cu 2 ani. Rafila: ”Este practic un vaccin care trebuia oricum livrat”

  1. da’ problemele de patent pentru vaxcin s-au rezolvat? nu? si nu poate fi folosita treaba asta ca macar sa nu se mai livreze vax-urile astea ca sa nu mai dam bani si pe depozitare+distrugere? hmmm?🤔

    #adaptate noilor tulpini😂🤣😂🤪 ce gluma nesarata.

    #🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *