Meci de foc în Sala „Constantin Jude”: Politehnica Timișoara – CSM Constanța

Meci de foc în Sala "Constantin Jude": Politehnica Timișoara – CSM Constanța

Meci de foc în Sala „Constantin Jude”: Politehnica Timișoara – CSM Constanța

Liga Naţională de handbal masculin a ajuns la etapa a 25-a, penultima, care programează partida SCM Politehnica Timișoara – CSM Constanța. Ultimul joc pe teren propriu pentru alb-violeți va avea loc miercuri, 19 aprilie, de la ora 18, la sala „Constantin Jude”.

Echipa de pe Bega țintește cele trei puncte puse în joc, în încercarea de a nu pierde șansele de evitare a barajului. În acest moment, SCM Politehnica se află pe locul al 12-lea, cu 23 de puncte, iar formațiile de deasupra liniei de baraj, CSM Vaslui și HC Buzău (locurile 9 și 10), au câte 26 de puncte.

„Este un meci dificil, dar atât timp cât mai avem o șansă de a scăpa de baraj, facem tot ce ține de noi. Șansele sunt mici, și pentru că avem probleme de lot, și pentru că întâlnim una dintre cele mai bune echipe”, a declarat Mihai Rohozneanu, antrenorul principal al echipei SCM Politehnica Timișoara.

Filip Marjanovici, care a suferit o entorsă la meciul de la Vaslui, va absenta. Marius Sadoveac și Robert Furak sunt incerţi, ambii acuzând probleme musculare.

CSM Constanța este pe locul al treilea, cu 54 de puncte, la o singură lungime de ocupanta poziției secunde, Minaur Baia Mare, pe care încearcă să o depășească în cele două etape rămase de jucat. Dobrogenii vin după un meci în care au eliminat-o pe Dinamo din Cupa României (34-32), singura înfrângere a bucureștenilor în acest sezon intern.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *