Maria Grapini sare în apărarea lui Tudorel Toader: ‘M-aș bucura să înțelegem cât mai mulți ce-a spus ministrul Toader’

grapini1

În plin scandal privind posibila demitere a ministrului Justiției, Tudorel Toader, europarlamentarul Maria Grapini sare în apărarea acestuia.


costache botezatu

CITEȘTE ȘI: Medic atacat şi trântit la pământ de un pacient, pe holul spitalului. În cădere, s-a lovit la cap de mobilier (Video)


„M-as bucura sa înțelegem cat mai multi ce-a spus ministrul Toader: sa ne păstram demnitatea si dreptul de legiferare la nivel național. Recomandarile GRECO nu sunt obligatorii,legiferare se face in context național.

CITEȘTE ȘI: O fetiţă de 1 an s-a înecat în cadă, în timp ce mama ei vorbea la telefon de 50 de minute

UE este o uniune de state independente,suverane si cu Constituții proprii.Statul de drept inseamna statul in care legile sunt votate in parlament si avizate de Curtea Constituțională”, scrie Grapini pe Facebook.

Astăzi, după ce ședința în cadrul căreia urma să se voteze moțiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader a fost suspendată din lipsă de cvorum, liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat ședință în coaliție pentru a se discuta nemulțumirile privind activitatea ministrului Justiției, Tudorel Toader, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Maria Grapini sare în apărarea lui Tudorel Toader: ‘M-aș bucura să înțelegem cât mai mulți ce-a spus ministrul Toader’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *