Medic atacat şi trântit la pământ de un pacient, pe holul spitalului. În cădere, s-a lovit la cap de mobilier (Video)

Imagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere, pe holul unui spital din Galaţi. Un medic ginecolog a fost atacat şi lovit de un tânăr, sub privirile altor pacienţi.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 20 februarie 2019. În urmă cu câteva ore, medicul Costache Botezatu a publicat pe pagina lui de Facebook înregistrarea cu momentul atacului.
În imagini se vede tânărul îl împinge din spate pe medic, acesta din urmă fiind trântit la pământ.

În cădere, doctorul s-a lovit la cap de mobilierul aflat pe hol.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Filmul atacului

Costache Botezatu spune că a depus deja plângere la parchet împotriva agresorului.

„Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult daca sa postez inregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia ca, pe langa actiunea penala, este necesara si o constientizare a unor asemenea situatii de catre toti colegii – nu numai din relatari verbale ci si video. PS – nu ma victimizez, am postat doar pentru ceilalti colegi, pentru a realiza la ce se pot astepta.

Am inaintat plangerea la parchet. Astept procedurile. Apropos – in Moldova (pe care multi o desconsideram) pentru asa ceva respectivul individ ar face 15 ani puscarie.

La noi – intre 6 luni si 3 ani (daca nu vor fi sase luni cu suspendare). Ca sa fie clare anumite aspecte si sa nu apara intrebari : unitatea la care lucrez a chemat imediat paza si politia, a facut toate demersurile legale necesare in asemenea situatii. Eu am depus plangere penala.

Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigat (sper ca nu in van) asupra comportamentului multor pacienti, ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama ci revoltă!”, este mesajul care însoţeşte imaginile, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Medic atacat şi trântit la pământ de un pacient, pe holul spitalului. În cădere, s-a lovit la cap de mobilier (Video)

 1. Unde-i bubosu?
  Aici e chiar nevoie de o OUG care sa pedepseasca drastic, cu ani multi de inchisopare, animalele agresive!!

 2. 1. Prima greseala e a iubitei. Doar ea poate hotara daca in birou poate fi insotita sau nu.
  2. Medicul nu te poate obliga sa iesi daca pacientul refuza acest lucru. Si aici vorbim de clinica particulara unde platesti de iti sar capacele.
  3. Daca medicul l-a rugat sa paraseasca cabinetul e clar ca iubita individului a fost de acord.
  4. DAca individul nu era de acord atunci trebuia sa paraseasca amandoi cabinetul si sa caute alt medic care sa fie de acord.
  5. Medicul sotiei mele la toate controalele mi-a permis sa asist dar in momentul in care a simtit ca sotia mea poate fi jenata a intrebat-o daca isi doreste sa fiu invitat afara. Oricum controlul se intampla dupa o perdea asa e deontologic.
  6. E clar ca a fost violent si eu daca eram pe hol i-o ii stingeam becul.
  6.

Lasă un răspuns