Vântul bate, apa trece, Robu ne dă Z-E-C-E

Conflictul lui Nicolae Robu cu cei de la USR-Plus a stârnit multă vâlvă pe scena politică locală, luând chiar faţa alegerilor tensionate din PSD Timiş.

CITEȘTE ȘI: Medic atacat şi trântit la pământ de un pacient, pe holul spitalului. În cădere, s-a lovit la cap de mobilier (Video)

Un scandal între PNL şi USR-Plus, formaţiuni care constituie nucleul opoziţiei, provoacă în mod evident un oarecare şoc, întrebarea firească în acest caz fiind următoarea:

„De la ce s-or fi luat?”.

Robu spune că acuzatorii săi sunt vizibil deranjaţi de notorietatea pe care el o are în sondaje, lucru absolut real.

CITEȘTE ȘI: Poliţiştii au făcut descinderi în scandalul curselor ilegale de maşini şi focurilor de armă

Între primarul Timişoarei şi restul politicienilor există o diferenţă substanţială, foarte greu de surmontat pentru oricine ar vrea să-l contracareze la următoarele alegeri.

Asta nu înseamnă că oponenţii politici nu au dreptate, punctual, atunci când critică multe dintre acţiunilie lui Nicolae Robu.

Ca şi notorietatea primarului, şi aceste derapaje sunt la fel de reale, însă asta nu îl vulnerabilizează prea mult pe Nicolae Robu din punct de vedere electoral.

CITEȘTE ȘI: Anunț oficial cu privire la schimbarea orei de vară și de iarnă în UE

Avansul luat îi conferă statutul de mare favorit, indiferent de câte critici i-ar aduce USR-Plus, PSD sau primarii rebeli din propriul partid.

Robu ştie bine acest lucru şi de aceea îşi permite să se distreze, cu declaraţii ironice, esacaladări de cascade şi meciuri de fotbal în care înscrie tot câte zece goluri.

Prea puţin mai contează că adversarii de pe teren au făcut un marcaj prea larg sau că portarul avea astenie de primăvară. Importante sunt golurile, ele rămân, ratările şi nuanţele se uită repede.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns