Mai multe mijloace de transport public la Timişoara

Începând de luni, pe traseele Societății de Transport Public din Timișoara vor circula cu 24 de mijloace de transport în plus, a anunțat primarul Nicolae Robu.

„12 dintre cele 24 au fost introduse în perioada august – decembrie 2018, iar celelalte 12 vor intra începând din 14.01.2019”, precizează edilul.

CITEȘTE ȘI: O fetiţă de 10 ani s-a sinucis pentru a-şi face mama fericită: ‘Sper ca într-o zi să mă poţi iubi’

Conform calculelor lui Robu, inițial au existat 62 de mijloace de transport, iar după cele două suplimentări vor fi 86, ceea ce înseamnă o creștere de 38,7 la sută.

CITEȘTE ȘI: În Alianța Vestului se trăiește mai bine decât la Miami

Lucrurile se vor prezenta, pe linii, astfel: pe linia 33 – de la patru la șase autobuze, pe linia 13 – de la unul la două autobuze, pe linia 5 – de la trei la patru microbuze, pe linia 15 – de la patru la cinci, pe linia 16 – de la patru la cinci, pe linia 4 – de la șase la opt, pe linia 6 – de la zero la două, pe linia 7 – de la șase la șapte, pe linia 8 – de la cinci la șase, Expres 1 – de la patru la cinci, Expres 2 – de la patru la cinci, Expres 3 – de la două la trei, Expres 7 – de la patru la cinci, Expres 8 – de la patru la cinci, linia 40 – de la trei la patru, linia 17 – de la trei la patru, linia 9 – de la cinci la șase.

CITEȘTE ȘI: Tren oprit după ce un microbus a rămas blocat pe calea ferată

În calcul au fost incluse și noile microbuze care vor servi, începând de luni, transportul școlar, pe patru linii, cu câte un autovehicul.

0 Comments

No Comment.