Mai multe mijloace de transport public la Timişoara

autobuz iarna

Începând de luni, pe traseele Societății de Transport Public din Timișoara vor circula cu 24 de mijloace de transport în plus, a anunțat primarul Nicolae Robu.

„12 dintre cele 24 au fost introduse în perioada august – decembrie 2018, iar celelalte 12 vor intra începând din 14.01.2019”, precizează edilul.

CITEȘTE ȘI: O fetiţă de 10 ani s-a sinucis pentru a-şi face mama fericită: ‘Sper ca într-o zi să mă poţi iubi’

Conform calculelor lui Robu, inițial au existat 62 de mijloace de transport, iar după cele două suplimentări vor fi 86, ceea ce înseamnă o creștere de 38,7 la sută.

CITEȘTE ȘI: În Alianța Vestului se trăiește mai bine decât la Miami

Lucrurile se vor prezenta, pe linii, astfel: pe linia 33 – de la patru la șase autobuze, pe linia 13 – de la unul la două autobuze, pe linia 5 – de la trei la patru microbuze, pe linia 15 – de la patru la cinci, pe linia 16 – de la patru la cinci, pe linia 4 – de la șase la opt, pe linia 6 – de la zero la două, pe linia 7 – de la șase la șapte, pe linia 8 – de la cinci la șase, Expres 1 – de la patru la cinci, Expres 2 – de la patru la cinci, Expres 3 – de la două la trei, Expres 7 – de la patru la cinci, Expres 8 – de la patru la cinci, linia 40 – de la trei la patru, linia 17 – de la trei la patru, linia 9 – de la cinci la șase.

CITEȘTE ȘI: Tren oprit după ce un microbus a rămas blocat pe calea ferată

În calcul au fost incluse și noile microbuze care vor servi, începând de luni, transportul școlar, pe patru linii, cu câte un autovehicul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *