Doi șoferi în chiloţi s-au dat în spectacol într-un giratoriu. Video

soferi in chiloti

Doi tineri şoferi au fost protagoniştii unei scene penibile în Ploieşti, în giratoriul din zona Caraiman. Cei doi s-au dezbrăcat în chiloţi, simulând o ceartă în trafic şi blocând pentru o perioadă circulaţia în intersecţie.

Joi după-amiază, atenția ploieștenilor a fost atrasă de un incident în trafic, în care doi tineri simulează o ceartă, dezbrăcându-se, parcă pregătiți să se ia la bătaie.

Momentul a fost surprins de ceilalţi şoferi aflaţi în spatele lor, aceştia nebănuind că tinerii au regizat scena. Într-un final, după ce unul dintre ei s-a urcat pe capotă și s-a dat în spectacol, aceștia au părăsit intersecția.

Imaginile filmate au fost publicate pe reţelele de socializare.

Tinerii dezbrăcaţi au fost identificaţi şi amendaţi

Pentru măreața lor faptă, tinerii au fost sancționați de polițiștii locali.

„În cursul zilei de joi, 10.01.2019, în jurul orei 16.30, în timp ce efectua activități specifice de patrulare, un echipaj al Poliției Locale Ploiești a observat la intersecția străzilor Șoseaua Vestului cu Gheorghe Grigore Cantacuzino două autovehicule care blocau intersecția.

Șoferii acestora au coborât din mașini îmbrăcați numai cu lenjeria intimă, stârnind indignarea persoanelor aflate în zonă.

Polițiștii locali au procedat la identificarea bărbaților, în persoana numiților P.A., de 22 ani și D.C. de 29 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Ploiești.

În cauză, pentru nerespectarea prevederilor art. 2, pct. 1 din Legea nr. 61/1991 (republicată), privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, tinerii au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 lei fiecare”, se arată în comunicatul Poliţiei Locale, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *