O fetiţă de 10 ani s-a sinucis pentru a-şi face mama fericită: ‘Sper ca într-o zi să mă poţi iubi’

fetita 1

O fetiţă în vârstă de numai 10 ani s-a sinucis pentru a-şi face mama fericită şi a lăsat un bilet de adio în care a întrebat-o pe mama ei dacă o va putea iubi vreodată.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, în oraşul Aguascalientes din Mexic, în timpul unei sărbători denumite ‘Ziua celor Trei Regi’, ziua în care, în lumea hispanică, se dau cadouri copiilor, exact ca de Crăciun.

Fetiţa de 10 ani suferea teribil din cauza faptului că mama o acuza de faptul că ea este motivul pentru care tatăl copilei le-a părăsit şi s-a mutat.

Drept urmare, fetiţa i-a scris mamei sale o scrisoare de adio şi apoi şi-a pus capăt zilelor.

În scrisoare, copila a povestit cum i-a ruinat viaţa mamei sale şi i-a adus numai durere, motiv pentru care moartea ei va fi un ‘dar uriaş’.

‘Sper ca într-o zi să îţi aminteşti de mine şi, dacă ne vom întâlni în cer, mă vei iubi şi mă vei îmbrăţişa’, a scris fetiţa în scrisoarea de adio.

Potrivit metro.co.uk, fetiţa de 10 ani s-a spânzurat, iar cei care au găsit-o nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

‘Dragă Trei Regi, nu vreau să întreb decât dacă mama va fi cea mai fericită femeie din lume atunci când eu nu voi mai fi aici pentru că nu i-am adus decât durere în viaţă de când m-am născut.

Eu sunt motivul pentru care tata a plecat din casa noastră.

Vreau să o rog pe mama să fie calmă, să nu muncească prea mult şi vreau să îi dăruiesc fericire. Sper ca într-o zi să îţi aminteşti de mine şi, dacă ne vom întâlni în cer, mă vei iubi şi mă vei îmbrăţişa.

Cred că cel mai mare cadou de această sărbătoare este dacă eu nu mai sunt. Mereu mi-ai spus că ţi-ai fi dorit să nu mă fi născut. Te iubesc foarte mult, mamă’, a scris fetiţa în scrisoare, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *