Mai multe localităţi timişene afectate de ploile abundente (video)

inundatii timis 4

Pompierii timişeni intervin în mai multe localităţi timişene, unele grav afectate de ploile căzute în ultimele ore sau de apele care se scurg de pe versanţi.

Salvatorii au intervenit în Sânnicolau Mare, Făget, Cladova, Leşnic şi Bara


tanar remeteaCITEŞTE ŞI: El este tânărul care l-a adăpostit pe criminalul Ionel Lepa: „Stau, dar nu mai da / Omorâţi-l și p’ăla!”

 


„La Detașamentul de pompieri Lugoj s-a dispus creșterea capacității operaționale. Sunt afectate mai grav localitățile Bara, Cladova, iar la Leșnic (35-40 goapodării inundate).

De asemenea, începând cu ora 15,30 a fost activată grupa operativă, iar de la 17,50, s-a activat CJCCI la sediul ISU Timiş”, transmit reprezentanţii ISU Banat.

Până la 19,30, o parte din judeţul se află sub cod portocaliu de vreme severă.

Sunte afectete zonele: Sânnicolau Mare, Recaș, Variaș, Dudeștii Vechi, Lenauheim, Sânandrei, Periam, Satchinez, Orțișoara, Cenad, Teremia Mare, Lovrin, Biled, Sânpetru Mare, Pișchia, Tomnatic, Șandra, Saravale, Mașloc, Gottlob, Pesac, Fibiș, Beba Veche, Bogda;

Se vor semnala : Averse torențiale care vor cumula 35-45 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.
Fenomene asociate : Grindină de dimensiuni mici și medii.

FOTO/VIDEO: ISU TIMIŞ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *