Dominic îl face pe Robu… mic!

dominic samuel fritz

USR Timiş se află în plin proces de desemnare a candidatului la Primăria Timişoara.

În competiţie şi-a anunţat, deja, înscrierea un cetăţean german în vârstă de 36 de ani, care a studiat ştiinţe politice şi administrative în Germania.


tanar remeteaCITEȘTE ȘI: El este tânărul care l-a adăpostit pe criminalul Ionel Lepa: „Stau, dar nu mai da / Omoarâţi-l și p’ăla!”

 


Dominic Samuel Fritz (iată, şi după nume, neamţ în carne şi oase) este candidatul USR care vrea să îl învingă pe Nicolae Robu la alegerile de anul viitor.


ionel marcel lepa 1CITEȘTE ȘI: Cum a fost prins Ionel Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului din Recaş. Imagini video

 


„Vreau să devin primarul Timişoarei pentru că îmi pasă de acest oraş. Împreună vom reaprinde spiritul Timişoarei”, este mesajul transmis de candidatul USR pe reţelele de socializare, unde a adunat peste 1.000 de aprecieri în doar 12 ore, după cum susţine.

„Suntem mulţi care ne dorim să înceapă un nou capitol în povestea Timişoarei”, a mai adăugat Dominic Samuel Fritz.

Competiţia internă din USR Timiş se încheie în 15 iunie, pentru ca în 20 iunie să fie anunţat numele candidatului la Primăria Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “Dominic îl face pe Robu… mic!

 1. De, a prins din Germania unde este TOTAL IN MODĂ, ca politica e foooarte banoasa, de ce sa munceasca?! Nemții nu mai sunt ce erau cânva, foarte putini corespund imaginii pe care in mod totusi fals o emit. Se lauda de o gramada de ani ca sunt CEI MAI…DESTEPTI, HARNICI, CORECTI,…PROGRESISTI. Bănatenii nostri adevarati sunt CU TOTUL ALTCEVA. AVETI GRIJA MARE, NU CONFUNDATI

 2. Informatia netrunchiata spune ca a facut studii in Germania , Franta si Anglia. A avut f f multe activitati de implicare a localnicilor ( timisoarenilor) in actiuni culturale si sociale de multi ani si ….cred ca , daca va fi desemnat devine un candidat interesant pentru primaria Capitalei Europene a Culturii.

 3. Cornel: cine, ce, spune? Câti ani a trăit neamtul-sau francezul-sau englezul asta în străinătate, sau poate e născut acolo? Dacă nu stii CONCRET, care e atunci motivul pentru care îi faci reclamă?

  1. Cate o data se poate scrie si cu litere mici. Daca citesti presa locala/ centrala si cauti pe net gasesti de ex:
   „In 21 iunie 2014, la premiera concertului “Oh Happy Day!” este distins de catre Primaria Municipiului Timisoara cu Diploma de Excelenţa pentru contributia la viata comunitatii prin cele zece editii de Timisoara Gospel Project.”
   Far5a reclame!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *