Locuitorii unui oraş timişean adună bani pentru echipa de fotbal Dinamo București

dinamo lugoj

Zeci de fani din municipiul de pe Timiș ai bucureștenilor s-au înscris în Asociația Dinamovisti Pentru Dinamo, care are și o pagină de facebook ”Timiș Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo România – Oficial” pentru a aduna bani cu scopul de preluare a clubului, care se confruntă în prezent cu numeroase probleme financiare.

CITEŞTE ŞI: Viaţa lui Cristi Borcea bate orice telenovelă. Spunea că o iubeşte enorm pe timişoreanca Alina, dar a înşelat-o

Cotizațiile membrilor asociației vor fi împărțite în mai multe categorii.

CITEŞTE ŞI: O româncă a fost omorâtă în Spania de fostul iubit. Copiii celor doi se aflau în casă în momentul crimei. Video

Persoanele adulte, peste 18 ani vor plăti 400 lei, copiii până la 12 ani – 100 lei, copiii între 12-18 ani vor plăti 200 lei iar, seniorii, după împlinirea vârstei de 65 de ani, vor cotiza 150 de lei.

CITEŞTE ŞI: Fenomene meteo extreme. Cod portocaliu și galben de ploi abundente și vijelii în Banat

“Suporterii dinamoviști din județul nostru se mobilizează și se alătură celorlalți din țară și străinătate în vederea preluării clubului Dinamo, în încercarea de a-l salva și a-l readuce în prim-planul fotbalului românesc și european.

Totul a început din convingerea câtorva dinamoviști entuziaști, vechi suporteri, care cred cu tărie că ideea de socios este soluția care poate revitaliza FC Dinamo și care, dealtfel, poate revoluționa întregul fotbal românesc, fenomen care a avut mult de suferit sub patronajul unor așa zis investitori”, ne-a declarat lugojeanul Flavius Ciorogaru, mare fan dinamovist.

CITEŞTE ŞI: Acoperișurile clădirilor istorice din Cetate, oglindă a nepăsării proprietarilor (video)

Cel mai cunoscut membru al asociației este Cornel Dinu, care a câștigat șase titluri de campion sub culorile alb-roșii, a fost declarat de trei ori cel mai bun fotbalist din România, a fost de 45 de ori căpitan al naționalei, pentru care a disputat 75 de partide și a înscris 7 goluri, scrie redesteptarea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Locuitorii unui oraş timişean adună bani pentru echipa de fotbal Dinamo București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *