O româncă a fost omorâtă în Spania de fostul iubit. Copiii celor doi se aflau în casă în momentul crimei. Video

O româncă a fost ucisă în Spania chiar de fostul său partener, cu care avea două fetițe. Pe 15 iulie tânăra ar fi împlinit 25 de ani.

Criminalul are 33 de ani şi este tot român.

CITEŞTE ŞI: Viaţa lui Cristi Borcea bate orice telenovelă. Spunea că o iubeşte enorm pe timişoreanca Alina, dar a înşelat-o

Cristina era o româncă de 24 de ani, mama a două fetiţe, care a fost ucisă cu sânge rece de fostul ei partener, tatăl copiilor ei.

Înainte de tragedie, pe 17 iunie, Cristina a depus o plângere la poliție, împotriva iubitului său, privind violența domestică.

Românca a obţinut un ordin de protecție, iar partenerului ei i-a fost interzis să se apropie la mai mult de 200 de metri de ea.

CITEŞTE ŞI: Un mare ştrand termal face valuri în judeţ (foto)

Din nefericire, el nu a respectat ordinul de protecţie şi a mers la casa în care femeia locuia, acolo unde a şi înjunghiat-o mortal, în urma unui scandal izbucnit între ei.

Cele dou fetiţe ale Cristinei erau în casă în momentul în care mama lor a fost ucisă, dar nu au asistat la scena îngrozitoare.

CITEŞTE ŞI: Acoperișurile clădirilor istorice din Cetate, oglindă a nepăsării proprietarilor (video)

Minorele au fost duse la un centru pentru protecția minorilor şi vor rămâne acolo până ce se va reuși să fie trimise în România, la rudele lor.

Criminalul Cristinei nu a fost prins deocamdată şi autorităţile au demarat ample acţiuni de căutare, scrie antena3.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “O româncă a fost omorâtă în Spania de fostul iubit. Copiii celor doi se aflau în casă în momentul crimei. Video

Lasă un răspuns