Linia de troleibuz până la Dumbrăvița, inaugurată oficial

A fost nevoie de doi primari și mai mulți directori pentru a fi marcată, vineri, printr-o tradițională tăiere de panglică, finalizarea șantierului de prelungire a liniei de troleibuz 14 până la Dumbrăvița.

Cu toate că lucrarea este terminată de mai multe luni, s-a așteptat finalizarea lărgirii la patru benzi a porțiunii de drum de 330 de metri dintre străzile Ion Ionescu de la Brad și Constructorilor, care a costat două milioane de lei din bugetul Timișoarei.

Robu taiere panglica

Primarul Timișoarei și cel al Dumbrăviței – Nicolae Robu și, respectiv, Victor Malac – au tăiat împreună panglica pentru finalizarea proiectului de prelungire a liniei troleibuzului 14 până în comuna periurbană, dar, de fapt, mijloacele de transport în comun nu vor circula încă.

linia 14

Abia la sfârșitul acestei luni vor fi stabilite graficele de circulație și frecvența troleibuzelor, care vor avea 12 stații noi în Dumbrăvița.

Citeşte şi:

GENIAL! Maioneză de post. Ingredientul care poate înlocui ouăle

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Linia de troleibuz până la Dumbrăvița, inaugurată oficial

  1. Vor fi 4 benzi cand va invia nea Nicu! Tembelii care au facut proiectul acum catva ani au proiectat doar o banda/sens si una pentru viraj stanga! Iar in prezent stalpii pentru linia de contact a troleibuzului nu mai permit largireala la 4 benzi, atata logica au avut „meseriasii” platiti din banul public!!

Lasă un răspuns