Navigația pe Bega, luată foarte în serios

Bega

În contextul în care sosirea vaporașelor care vor asigura transportul în comun pe Canalul Bega se apropie de termen, autoritățile locale se pregătesc să organizeze această activitate.

Municipalitatea le propune consilierilor locali două proiecte de hotărâre în acest sens, primul dintre ele referindu-se la înființarea administrației portuare a Canalului Bega, un compartiment distinct în cadrul Direcţiei tehnice, care își va întinde influența de la Uzina Hidroelectrica până la Podul Modoş.

Noua autoritate portuară va funcţiona numai cu autorizarea Ministerului Transporturilor.

Mai mult, în cadrul poliției locale va funcționa un nou birou, de patrulare navală, care va asigura menținerea ordinii și liniștii publice pe cei opt kiometri navigabili ai Begăi de pe teritoriul Timișoarei.

Iar dacă tot s-a pus problema reorganizării poliției locale, va mai fi înființat un birou, cel de monitorizare video, care va gestiona cele 94 de camere video instalate în 13 locuri publice din oraș, dotate cu echipamente de specialitate.

În clădirea poliției locale a fost deja alocat și amenajat un spațiu pentru amplasarea dispeceratului central, unde se monitorizează în permanență informațiile transmise în timp real de camerele de supraveghere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *