Primarul Timişoarei pune presiune politică pe prefectul Timişului

”Dezbină și stăpânește” este principiul după care se ghidează Nicolae Robu în politică. L-a aplicat cu succes în cazul consilierului Radu Țoancă și acum urmează prefectul Eugen Dogariu.

Pe Țoancă l-a lăudat atât de mult primarul, încât consilierul trebuie să își ia tălpășița din PSD. ”Prea frumos vorbește Robu despre tine, înseamnă că ești omul lui”, i-au spus pesediștii lui Țoancă.

Nu trebuie, însă, să-l victimiRadu Toancazăm pe consilierul social-democrat, care s-a autoreevaluat și va deveni… tehnocrat! Mai exact, după ce a câștigat un concurs de inspector în primărie, va putea deveni șeful noului club sportiv care va fi finanțat de primărie.

”Radu Țoancă a avut mereu o atitudine constructivă. Știu că i-am făcut rău în PSD pentru că l-am lăudat atât de mult”, a recunoscut, vineri, primarul Nicolae Robu.

Acum, e rândul prefectului Eugen Dogariu să fie apreciat public de către primarul Timișoarei: ”Eugen Dogariu a fost un prefect excelent pe care l-am simțit preocupat de binele public. Din păcate, nu am avut același sentiment și față de alți colegi de-ai Domniei sale. Nu știu ce o să se întâmple cu prefectul, dar am o părere ultralaudativă despre dumnealui. Poate că o să-i fac neplăceri cu această declarație, dar mi-o asum”.

Cât privește traiectoria care i se pregătește ”tehnocratului” Radu Țoancă, primarul a fost pe cât de enigmatic, pe atât de subtil: ”Lui Radu Țoancă nu i se pregăește nimic. Unele lucruri se întâmplă pe nepregătite”.

O fi valabil și în cazul prefectului?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Primarul Timişoarei pune presiune politică pe prefectul Timişului

  1. argumentez ..in primul rand in sedintele de Consiliu nu se voteaza proiectele pt Timisoara ..nu contaza daca sunt pt binele cetatenilor,conteaza ordinul primit :votati impotriva !!! ca oamenii sa vada ca nu se face nimic in oras si sa se rasfranga asupra primarului..nu mor de dragul primarului ,dar este un adevar pe care l-am vazut in sala cu ochii mei..eram prezenti in sala sa vad daca se voteaza un proiect la noi in Cartier.Atunci ,domnul Toanca a avut o interventie fabuloasa cu cainii comnunitari ..niste ineptii debitate ..s-a facut de ras..pt cei care nu stiu vroia ca sa nu mai fie tinute cadavrele in frigidere sa fie ingropati ..ce panza freatica ?..apoi a continuat cu incinerarea fiecarui caine ..alta ineptie..ne luand in calcul costul energiei electrice ,crematorul se incinge la temeratura unei lumanari? ..nu-i intersa pe ei sa faca economie la buget..apoi cu firmele de taiat iarba ..si ziaristii preiau din conferintele de presa fix ce doresc ..impartiali fiind ..deontologia bat-o vina!.. bine a facut nenea Primar cu Facebook..transmisie in direct..si pa ..dezinformare! pune-ti mana toti nu conteaza partidul ,si votati proiectele orasului ,fara sa promovati interesele oamenilor de afaceri (ale caror executanti suneti majoritatea) ..si lista cu reprosuri poate continua ..

Lasă un răspuns