Licitație pentru drumul de la Lucareț spre Arad

drum lucaret arad

Consiliul Judetean Timiș a publicat, în sistemul electronic, anunțul de organizare a unei noi licitații pentru o investiție în infrastructura rutieră.

Este vorba, de această dată, de modernizarea Drumului Județean 572 Lucareț – limita județului Arad, km 94+670 – 102+500, lucrare finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

CITEȘTE ȘI: Crăciunul vine mai devreme. Măsură şoc pentru întreaga economie: salariul minim creşte cu 20% pentru 1 milion de angajaţi, pentru cei cu studii superioare şi cei care au minim 15 ani vechime

„Vrem să scoatem la licitație toate proiectele pentru care avem semnate contractele din fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală, astfel încât să aducem infrastructura rutieră la condiții cât mai bune de circulație. Sectorul de drum judeţean propus pentru modernizare are o lungime de 7,83 kilometri, iar termenul de deschidere a ofertelor din partea firmelor este data de 2 noiembrie 2018.

CITEȘTE ȘI: Şocant! Murături cu soluție de dezghețare a drumurilor! Se găsesc în magazinele din România!

Realizarea acestui proiect va aduce beneficii cetățenilor datorită îmbunătățirii infrastructurii, dar și creșterii potențialului economic al zonei”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Valoarea estimată pentru execuția lucrărilor este de 8.406.894 lei (fără TVA). Drumul Judeţean 572, sectorul km 94+670 – 102+500, asigură legătura rutieră a  comunei Brestovăţ cu reşedinţa de judeţ, municipiul Timişoara, cu autostrada A1 şi cu județul Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns