Licitație pentru complexul sportiv din Calea Lipovei. Vor fi amenajate două bazine de înot, un teren de tenis şi unul de baschet, o zonă cu aparate fitness și o parcare

complex sportiv lipovei 2

„Veste bună pentru cetățenii din zona Lipovei, dar nu numai pentru ei. A fost demarată licitația pentru serviciile de proiectare aferente complexului sportiv ce se va construi la intersecția străzilor Verde și Silistra.

Vor fi amenajate un bazin de înot semiolimpic acoperit și unul în aer liber, o zonă de aparate de fitness, o zonă verde, un teren de tenis, un teren de baschet și o parcare.

În cursul acestei toamne vom lansa licitațiile de proiectare și pentru construcții similare în Calea Buziașului și zona Dâmbovița-Calea Șagului”, a anunțat viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

 

complex sportiv

Câștigătorul licitației va trebui să elaboreze studiul de fezabilitate, proiectul tehnic și alte proiecte aferente lucrării și să asigure asistența de specialitate în timpul execuției lucrărilor. Suma de la care pornește licitația ajunge la 158.029 de lei fără TVA, iar perioada de elaborare este de 120 de zile de la data atribuirii contractului.

Ofertele vor fi primite până la 22 septembrie, astfel că se poate estima că licitația pentru construirea propriu-zisă a complexului sportiv va avea loc în primăvara anului viitor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns