Licitație pentru campusul Liceului „Nikolaus Lenau”

lenau 7

Unul din mai vechile planuri ale municipalității timișorene, cel de a extinde Liceul „Nikolaus Lenau” cu un campus nou în zona străzii Popa Șapcă, prinde contur în acest an.

CITEȘTE ȘI: România, un El Dorado al chirurgiei estetice într-un reportaj al televiziunii franceze TF1. La începutul materialului se prezintă cazul unei franțuzoaice care a venit la Timișoara pentru o operație estetică

În data de 25 martie vor fi deschise ofertele pentru realizarea obiectivului de investiții denumit „Construire corp 2 al Liceului Teoretic Nikolaus Lenau din Timișoara str. Popa Șapcă nr. 5”.

CITEȘTE ȘI: Alertă meteo: Cod galben de zăpadă şi viscol în 24 de județe. Vânt de până la 90 de km/h. Zona de vest a țării este afectată

Lucările constau în realizarea a patru corpuri de construcție în conformitate cu cerințele din documentația de atribuire, adică: structură de rezistență, alimentare cu energie electrică, gaze naturale, fibră optică și apă potabilă, racordare la rețeaua de canalizare urbană, racorduri rutiere, instalații electrice, sanitare și PSI și altele.

CITEȘTE ȘI: Fratele lui Mirel Rădoi, antrenorul naţionalei U21 a României, s-a aruncat de la etaj

Valoarea totală estimată a investiției se ridică, după cum arată anunțul de pe sistemul electronic de achiziții publice (SICAP), la 50,87 milioane de lei, iar durata contractului va fi de 24 de luni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *