Liber la cumpărat apartamentele ANL

Problema celor cinci blocuri ANL neintabulate de pe strada Miloia B8-B12 trenează de câțiva ani. Finalizate în 2009, dar fără să fi avut vreodată autorizație de construire, cele 80 de apartamente cu una și două camere au fost ocupate de chiriași care au dorit să le cumpere încă din 2010, dar nu au reușit, în pofida demersurilor făcute.

Teoretic, blocurile nu existau, iar demersurile serioase pentru intabularea lor au fost făcute abia de la sfârșitul anului 2015. Abia ieri, Primăria Timișoara a anunțat punerea la punct a tuturor documentelor și începerea vânzării apartamentelor.

CITEŞTE ŞI: După ce a aflat că e grav bolnavă, Brigitte Sfăt i-a cerut scuze fostului soţ, Ovidiu Torj

„În sfârșit, am reușit să semnez câteva zeci de contracte de vânzare-cumpărare pentru apartamentele ANL. Au fost construite o mulțime de locuințe și au fost niște erori comise la vremea respectivă, în urma cărora cei care au primit apartamentele au avut de tras ponoasele până acum. A durat foarte mult până s-a deblocat situația și apoi s-a intrat pe o procedură care, și ea, a fost mare consumatoare de timp. Dar, în câteva zile, toți tinerii care doresc să-și cumpere apartamentele pot intra în posesia lor. E păcat să achite chirie când banii ar putea fi rata pentru cumpărare”, a spus ieri primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Prețurile pentru apartamentele ANL de pe Miloia B8-B12 variază în funcție de suprafața utilă, iar prețul pe metru pătrat este cel stabilit la nivel național, de 1.691,29 lei inclusiv TVA.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns