După ce a aflat că e grav bolnavă, Brigitte Sfăt i-a cerut scuze fostului soţ, Ovidiu Torj

Brigitte Sfăt a primit, zilele trecute, un diagnostic înspăimântător: are două tumori care trebuie extirpate.

Timişoreanca a ţinut să anunţe pe contul personal de Facebook acest lucru, publicând un mesaj prin care îşi cere scuze persoanelor apropiate cărora le-a greşit.

CITEŞTE ŞI: Sorin Grindeanu este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Printre acestea se numără mama sa, fostul soţ, Ovidiu Torj, dar şi fosta soţie a actualului partener de viaţă, Ilie Năstase.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Senatorul timişean Ioan Iovescu acuzat că doarme în biroul din parlament şi face mizerie

„În urma unor investigaţii, cu câteva zile în urmă am aflat că în interiorul corpului meu se dezvoltă două tumori şi este necesară o intervenţie de extirpare a acestora. Nu ştiu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar înainte de a merge mai departe, vreau să cer iertare tuturor celor cărora le-am greşit prin vorbă sau faptă şi vreau să cer lui Dumnezeu răgaz pentru a îndrepta lucrurile.

CITEŞTE ŞI: Doi tineri filmați cum fac SEX în clopotnița unei biserici! Imaginile, surprinse de dronă

Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soţ Ovidiu, pentru că nu i-am dat şansa mai des să fie alături de fetiţa noastră, fostei soţii a soţului meu, pentru că am acuzat-o, de multe ori poate pe nedrept, fiului meu pentru că nu am reuşit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie, şi totodată vreau să-i mulţumesc lui Ilie că mă susţine necondiţionat în această încercare”, a scris Brigitte pe contul de socializare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns