Lecția de mafiot adevărat a unui mare șef din Timișoara

Lecția de mafiot adevărat a unui mare șef din Timișoara

Înfrângerea lui Nicolae Robu a determinat și repoziționarea celor care îi erau apropiați. Nu e nimic spectaculos, e o reacție firească pe care majoritatea dintre noi am avea-o. Trebuie să recunoaștem asta, acum nu mai e nici rușinos, nici grețos și chiar nici nefiresc să treci de partea învingătorilor, după ce ai făcut parte din tabăra adversă.

E în firea omului să facă asta și nu putem condamna pe nimeni pentru schimbarea bruscă de atitudine, atât timp cât majoritatea facem asta și prea puțini sunt cei care chiar dau dovadă de verticalitate până la capăt. Ei bine, există și din aceștia. În Timiș, deocamdată unul singur a ieșit la înaintare, mai precis ”la interval”, cum se spune în lumea interlopă, pentru că subiectul nostru are o oarecare legătură și cu acest sector.

CITEŞTE ŞI: Donald Trump și soția sa, Melania, au fost testați pozitiv cu coronavirus

Personajul la care ne referim este Ionuț Nasleu, șeful piețelor din Timișoara, considerat un apropiat al fostului primar Nicolae Robu, dar și al unor persoane dubioase, cu conexiuni în cercuri dintre cele mai rău famate.

Pe scurt, în timp ce întreaga oștire a lui Robu de dinainte de 27 septembrie a întors acum armele și nici nu-și mai amintește de fostul primar, Ionuț Nasleu este singurul care, chiar și după ce protectorul său a picat la pământ, are tupeul să iasă cu pieptul în față și să spună răspicat: ”Da, băi, eu sunt cu Robu. Am fost cu el și rămân cu el. Nu-mi pasă de alții”.

CITEŞTE ŞI: Medic român, despre eșecul carantinei: Covid19 va deveni Gripa vers. 2.0 și vom trăi așa cu ambele

Orice s-ar spune despre trecutul lui Nasleu, oricâte derapaje și ieșiri publice nepotrivite i s-ar reproșa, un lucru trebuie să i-l recunoaștem: ONOAREA. Este calitatea care contează cel mai mult în mafie și care face diferența între cei care aparțin sa nu acestei lumi. Ionuț Nasleu, dincolo de toate păcatele sale, adevărate sau nu, a demonstrat că este singurul din tabăra învinșilor care are onoare. Asta înseamnă să fii mafiot adevărat!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Lecția de mafiot adevărat a unui mare șef din Timișoara

  1. Dl Silviu Florescu,
    Ciudat articol.Sa inteleg ca numai cei fara onoare sunt oameni cinstiti.
    Asa o fi in opinia dumneavoastra , pe care cred ca foarte multi oameni nu o impatasesc.
    Mi se pare corecta atitudinea dlui Nasleu

  2. Tradarile in mafie sunt mai mari decat oriunde pe lume, orice mafiot are propiul interes si atat, iar acest individ chel are propiul interes daca ramane prieten cu Robu.
    Totusi, importanta unei asa zise prietenii cu Robu e ridicata la un rang ridicol de mare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *