Donald Trump și soția sa, Melania, au fost testați pozitiv cu coronavirus

trump

Donald Trump și soția sa au fost testați pozitiv cu coronavirus. Președintele Americii și prima doamnă au intrat în carantină!

CITEȘTE ȘI: Parisul ar putea intra în alertă maximă, din cauza numărului mare de cazuri de Covid

„În această seară, eu și Melania am fost testați pozitiv cu COVD-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece peste asta împreună!”, a scrs Trump pe twitter.

Doctorul președintelui american a transmis și el un mesaj legat de starea de sănătate a lui Trump: „Președintele și Prima Doamnă sunt amândoi bine în acest moment și vor rămâne acasă, la Casa Albă, pe timpul convalescenței lor.”

Anunţul a venit la scurt timp după ce unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticat cu Covid-19.

A fost anunţat că Donald şi Melania au început „procesul de carantinare” în aşteptarea rezultatelor propriilor teste.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, i-a spus joi lui Sean Hannity de la Fox News, după ce Hicks a fost diagnosticată cu Covid-19, că el şi prima doamnă, în vârstă de 50 de ani, au fost testaţi de asemenea.

Hick a călătorit de mai multe ori împreună cu preşedintele în ultima perioadă, inclusiv la dezbaterea de marţi, din Cleveland, şi a fost văzută miercuri urcând la bordul Marine One, alături de mulţi alţi consilieri apropiaţi ai preşedintelui SUA – Jared Kushner, Dan Scavino and Nicholas Luna – în condiţiile în care niciunul nu purta mască.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Donald Trump și soția sa, Melania, au fost testați pozitiv cu coronavirus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *