Noaptea Albă a Galeriilor, la Timişoara

galerie

Noaptea Albă a Galeriilor revine la Timișoara cu o ediție specială, extinsă pe durata unui întreg weekend. Astfel, de astăzi până în 4 octombrie, între orele 18-24, sunteți invitați să descoperiți cultura contemporană din Timișoara, în galerii, spații alternative, huburi creative, ateliere.

CITEȘTE ȘI: Donald Trump și soția sa, Melania, au fost testați pozitiv cu coronavirus

În contextul actualei ediții a manifestării, publicul este așteptat la Fundația Art Encounters, Casa de Cultură a Studenților, Galeria Helios, Faber, Galeria Jecza, Kunsthalle Bega, Lapsus, Centrul Multifuncțional Bastion, Werkgangenheit, Calpe Gallery, Baraka, Centrul Multifuncțional Bastion, Tzetze, Art-Hoc, Comenduirea Garnizoanei Timișoara, Muzeul “Corneliu Miklosi”, Palatul Poștelor, Piața Libertății și spațiul Indecis.

Detalii despre adresa fiecăruia dintre aceste puncte fierbinţi ale evenimentului, dar şi despre programul oferit de fiecare incintă în parte pot fi obţinute urmând linkul https://noapteagaleriilor. ro/ro/2020/timi%C8%99oara. Evenimentul se va desfășura în concordanță cu normele de siguranță în vigoare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii. Noaptea Albă a Galeriilor este un eveniment inițiat în 2007 la București de către Asociația Ephemair și dezvoltat în orașe din România în parteneriat cu organizații locale. Intrarea este liberă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns