La Colegiul Național Bănățean se va învăța într-un singur schimb

colegiul banatean 3

Elevii Colegiului Național Bănățean din Timișoara vor învăța într-un singur schimb, de dimineață, cu toate că în loc de patru clase pregătitoare, câte erau prevăzute în planul de școlarizare, conducerea unității de învățământ s-a trezit că va trebui să asigure spațiul necesar pentru opt.
premii renasterea septembrie
În aceste condiții, Sorin Ionescu, directorul școlii, nu avea decât două alternative: fie să introducă încă un schimb, cel de după-amiază, sau să renunțe la niște spații.

În cele din urmă Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei, a venit cu o soluție utilă, pentru ca elevii să învețe numai de dimineață.

CITEȘTE ȘI: Pesta ajunge în vestul țării? Un porc mort plutea, ieri, pe Mureș. Video

”Va fi pus la dispoziție Punctul termic nr.1 din curtea școlii, unde vor fi amenajate patru săli de clasă. Aceste spații vor fi înființate imediat, pentru ca elevii să poată să învețe acolo”, a precizat Sorin Ionescu.

Tot reprezentantul primăriei a menționat că, anul viitor, elevii de la Colegiul Național Bănățean vor primi noi spații, respectiv clădirea Colegiul Național de Arte Plastice, situată pe Bd General Dragalina, care în prezent se află în renovare.

”Am fost asigurat că anul viitor clădirea va fi reabilitată și nu vor mai fi probleme cu spațiile”, a adăugat Sorin Ionescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns