„Jos panourile electorale!”. Dobra îi cere lui Robu să respecte legea

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, îi solicită preşedintelui PNL Timiş, Nicolae Robu, să înlăture toate panourile electorale din intersecţii, întrucât încurcă circulaţia şi constituie un pericol de accidente.

CITEȘTE ȘI: S-a stins din viață un renumit medic timișean

„Am făcut şi sesizare scrisă. Nu cer decât să se respecte hotărârea consiliului local cu locaţiile aprobate pentru amplasamentele panourilor electorale. Legea trebuie respectată de toată lumea”, spune Călin Dobra.

Pe de altă parte, preşedintele PSD Timiş s-a referit la investiţiile realizate de Guvernul PSD la Timişoara, susţinând că încercările de a minimaliza atenţia acordată urbei de pe Bega de către Guvernul PSD sunt doar dezinformări.

CITEȘTE ȘI: Un timișorean susține că în Dumbrăvița se fac bani grei din deghizarea unor terenuri intravilane în extravilane

În acest sens, Dobra a prezentat o listă cu investiţiile realizate, aflate în derulare sau contractate pentru municipiul Timişoara.

Valoarea totală a proiectelor se ridică la suma de 1,82 miliarde lei.

CITEȘTE ȘI: De 100 de ori mai mulţi bani într-o comună timișeană

Cele mai importante dintre acestea vizează investiţiile în apă şi canalizare, Centura Timişoara Sud, Spitalul de Copii, Autostrada Timişoara-Moraviţa, extinderea aeroportului, locuinţele ANL şi podurile de peste Bega.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “„Jos panourile electorale!”. Dobra îi cere lui Robu să respecte legea

Lasă un răspuns