„Jenant, domnilor de la PNL! Jenant, domnule premier demis Cîțu!” Primarii PSD din Timiș refuză banii liberalilor demiși

Primarii PSD din Timiș refuză banii liberalilor demiși: "Jenant, domnilor de la PNL! Jenant, domnule premier demis Cîțu!"

Primarii PSD din Timiș refuză sumele infime repartizate administrațiilor locale pe care le conduc, de către Guvernul Cîțu, după demiterea acestuia.

„Guvernul demis al PNL pedepsește comunitățile locale conduse de PSD. Modul discreționar în care au fost împărțiți banii arată clar că interesul pentru oameni este pe locul doi, după interesul politic strict imediat al celor care încă guvernează.

Primarii PSD din Timiș au decis, vineri, că nu pot să accepte gestul disprețuitor cu care Guvernul PNL tratează comunitățile conduse de ei. Banii alocați sunt efectiv o firimitură care trebuia să se regăsească în tabelul cu alocări, doar ca să fie ceva trecut acolo.

Este de neconceput și de neacceptat, este o alocare profund incorectă, este o metodă josnică prin care se plătesc niște polițe politice, care vor fi decontate cu siguranță de liberali. Primarii PSD nu acceptă mărunțișul aruncat ca un praf în ochi. Bugetele sunt insuficiente pentru ce proiecte sunt necesare în comunități. Ar fi un joc de mimă din categoria <ei se fac că alocă, noi ne facem că realizăm proiecte și cheltuim>.

Jenant, domnilor de la PNL! Jenant, domnule premier demis Cîțu!”, se arată în comunicatul PSD Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns