”Iubește românește”

Între atâtea sărbători preluate din afara țării, ”Dragobetele” se încăpățânează să reziste. Un merit îl au și tinerii din TNL Timiș, care continuă o frumoasă tradiție, marcând pentru a opta oară această sărbătoare autentică.

Și de această, a fost organizat un concurs cu premii, câștigătorii trebuind să dovedească faptul că au lipit un autocolant cu ”Iubește românește!”.

Premiul I a constat într-un sejur la Buziaș, premiul II, într-o cină roamntică în valoare de 300 de lei, iar premiul III, un vocuher de 150 lei la un restaurant din Timișoara.

Acțiunea dorește să păstreze și chiar să accentueze specificul românesc, după cum au declarat cei doi copreședinți ai TNL Timiș, Nicolae Bitea și Liviu Cocean.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “”Iubește românește”

  1. Colaborare cu câştiguri din prima lună! 100-285 de euro lunar! Selectăm urgent persoane din toate localităţile ţării, pentru colaborare part-time sau full-time. Câştigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima lună, iar activitatea este extrem de simplă. Garantăm seriozitate maximă şi cerem acelaşi lucru. Pentru mai multe informaţii, solicitaţi acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Lasă un răspuns