”Iorgovan, frumoasă floare, îți mai arde de cântare?”

Iorgovan

”Iorgovan, frumoasă floare, îți mai arde de cântare?”

Conducerea Primăriei Timișoara a susținut că nu poate ține cont de punctele de vedere exprimate de Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Timișoara întrucât această organizație sindicală nu are reprezentativitate.

De aceea, nu au fost acceptați membri ai sindicatului în comisia de disciplină sau în comisia paritară, cu toate că sindicatul a făcut dovada reprezentativității.

A fost nevoie, însă, de un nou proces în justiție, judecat la Tribunalul Brașov, pentru a se constata ceea ce sindicatul a repetat necontenit, anume că este reprezentativ încă din 2003, prin afiliere la FNSA.

CITEȘTE ȘI: Cine moștenește averea de un milion de euro a lui Petrică Mîțu Stoian

Acum, având sentința favorabilă pronunțată, sindicatul face apel la membrii săi pentru a-și desemna reprezenanți, în timp ce primarul Dominc Fritz rămâne cu aplauzele după melodia ”Iorgovan, frumoasă floare”, de pe scena Filarmonicii. Iată anunțul sindicatului:

”În data de 15.04.2022, Tribunalul Brașov prin Încheierea finală camera consiliu nr.77/15.04.2022, pronunțată în dos. nr. 601/62/2022, a constatat că Federația Națională a Sindicatelor din Administrație (FNSA) îndeplinește condițiile de reprezentaivitate la nivel de sector de activitate „Administrație publică”.

Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Municipiului Timișoara și din Serviciile Publice aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Timișoara este „reprezentativ prin afiliere” la FNSA.

Având în vedere legislația în vigoare: OUG nr. 57/2019, Legea nr. 153/2021, HG nr. 302/2022; În vederea desemnării reprezentanților de către subscrisul sindicat (atât membri titulari cât și membri supleanți), în comisia de disciplină (1 membru titular + 1 membru supleant) și în comisia paritară (3 membri titulari + 1 membru supleant) de la Primăria Municipiului Timișoara;

Vă rugăm respectuos pe toți cei care sunteți interesați să fiți desemnați în aceste comisii, să vă exprimați intenția/dorința și să ne comunicați aceasta până miercuri, 20 aprilie 2022”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “”Iorgovan, frumoasă floare, îți mai arde de cântare?”

  1. Pe astia numai justitia ii mai potoleste…si nu e prima data cind se dovedeste ca fac ilegalitati.
    De rusine nu intreb, ca nu e cazul la ei, dar ceva procese penale si amenzi pe persoana fizica ?
    Atitea legi incalcate , atitea sentinte contra, si ei continua !

Lasă un răspuns